Ревю на вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM


Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM е идеалният избор за вас, ако търсите модерна и надеждна вертикална прахосмукачка, предлагаща всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM

Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM

Вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM, Моп, Bluetooth, Работа на батерия до 65 мин., HEPA филтър

 

Тази вертикална прахомсукачка Xiaomi е оборудвана с електромотор, който работи до 65 минути и тежи едва 2.6 кг.

Високата му всмукателната мощност достигаща до 145 вата при обща консумация на енергия не повече от 435 вата.

Електромоторът, с който е оборудвана прахосмукачката достига до 120 000 оборота в минута, което я прави подходяща за почистване на целият дом.

Пълното зареждане на батерията става за около половин час, което е достатъчно за работа до 65 минути при ниски настройки,  35 мин при високи и до 12 минути за най-високи настройки.

Торбичката за прах е обем от 0.4 литра, а специален индикатор ви предупреждава, когато е напълно пълен. Изпразването му отнема време и става само чрез натискането на един бутон, който спомага да отделите чашата за прах от филтъра.

Това е удобна за използване вертикална прахосмукачка, която ще бъде вашият верен помощник за перфектното почистване на домът ви.

Тя е с компактни размери и лека с разположен специален прахообразен контейнер, който държи цялата мръсотия, без да изисква неудобство при смяна и скъпа замяна на торби, както при еквивалентните прахосмукачки с торби на пазара.

Филтрираща система

Благодарение на специалната шест степенна филтриращата технология за почистване на въздуха с HEPA филтър, въртящият се въздух отделя прахообразните частици, които след това се отлагат в контейнера. Roidmi X20 е достатъчно безопасен за потребители, склонни към алергии.

Все пак е необходими филтърът да бъде заменян периодично, за което имате напомнящ индикатор, когато това стане необходимост.

използва 6-степенна система за разделяне на циклоните и е сред най-сложните, които можете да намерите в прахосмукачка. Системата за филтриране се състои от външна метална мрежа за улавяне на по-големи отломки, камера за отделяне на прах и няколко филтъра, включващи гъба и HEPA. С HEPA филтрацията, Roidmi X20 е достатъчно безопасен за потребители, склонни към алергии.

Както виждате, Roidmi X20 разполага с няколко слоя филтрация. Отляво надясно те са:

 • Металната мрежа за отстраняване на едри боклуци
 • Прахоотделител
 • Заменяем HEPA филтър
 • Гъба
 • Прашен филтър
 • Заден филтър

Системата за филтрация е толкова ефективна, че според производителя тя запазва до 99,99% от алергените, изсмукани от прахосмукачката.

Смарт функции

Както и при останалите продукти на марката Xiaomi може да свържете и този уред към смартфона ви, чрез приложението Rodmi App.

На него може да получавате известия за филтъра и състоянието на батерията например.

Приложението има за цел да подобри взаимодействието на уреда с потребителя и го прави доста успешно. Уредът идва с Bluetooth функция, която ви позволява да го свържите директно с телефона ви и след това да ви изпраща отчети.

Отчетите включват състоянието на батерията, наличното време за почистване и температурата.

Получавате дори сигнал при напълване на контейнера или предупреждения, че HEPA филтърът трябва да бъде сменен.

Основни предимства

 • Подходящ за всички видове подови настилки.
 • Лесно свалящия се 0.4 литров контейнер.
 • Специалната шест степенна филтриращата технология  за почистване на въздуха с HEPA филтър
 • Специално разработена турбина с висока всмукателната мощност достигаща до 145 вата за мощно засмукване на всяка частица прах и мръсотия.
 • Моделът идва с включения няколко аксесоара четки за почистване на различни повърхности като килими, твърд под, дивани и др.
 • До 65 минути работа при пълно заредена батерия.
 • Компактни размери с тегло от едва 2.6 кг.
 • Възможност за следене състоянието на филтъра, батерията и други през вашият смартфон.

Нашето мнение за продукта

Това е идеално решение за вертикална прахосмукачка за всяко едно домакинство. Уреда се отличава с ергономичния си дизайн, ниско тегло и лесно използване, високоефективния HEPA филтър, както и с изключително изгодната си цена (особено през промоционалните периоди). Силно ви препоръчваме моделът, ако търсите компактна и ефективна вертикална прахосмукачка с отлично съотношение на цена и качество от доказан производител.

Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM

Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM

Вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi NEX X20 XCQ06RM, Моп, Bluetooth, Работа на батерия до 65 мин., HEPA филтър

Подобни продукти:

Xiaomi Roidmi X30

Xiaomi Roidmi X30

Вертикална прахосмукачка Roidmi X30, Автономия 70 мин (eco режим)/10 мин (максимален режим), 435W, 26500 PA, Контейнер за прах 550 мл, Ecran LED, Система ZiWei, Четка V-образна, Smart APP, Безжично магнитно зареждане, Автоматичен сензор за светлина