Ревю на сушилня Edesa ESC-8000 WH


Edesa ESC-8000 WH е добър избор за вас, ако търсите надеждна сушилня с включени всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на много достъпна цена.

Edesa ESC-8000 WH

Edesa ESC-8000 WH

Сушилня Edesa ESC-8000 WH, 16 програми, 8 кг, Отложен старт, Клас B, Бяла, 36 м. гаранция

 

Уредът е с капацитет на сушене до 8 кг. Сушилнята е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок , като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през зимата.

Тази сушилня разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Големият люк е много удобен, когато е необходимо да поставите големи предмети, като спално бельо и завивки например.

Моделът изглежда добре и от естетическа гледна точка и е с размери: 84,5 см височина, 59,5 см ширина и 61.5 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Сушилнята е осигурява сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 69 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Основни функции

Edesa ESC-8000 WH

Светодиодна индикация  на пералнята показва:

  • фазата на изсушаване;
  • отложен старт с настройване през  3 -6 – 9 -12 часа;
  • избор на обороти;
  • допълнителни функции;
  • таймер с оставащо време;

На дисплея се показват още и показатели, съобщаващ ви, кога трябва да почистите филтъра за тъкани и кога е необходимо да изхвърлите водата от резервоара.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 12 часа. Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Не е нужно да наглеждате непрестанно играта на малчуганите около уреда, тъй като той притежава и функция за защита от деца.

Датчика за топлина и сензора за влажност изключват автоматично уреда, когато прането е сухо, така че може да сте сигурни в най-ефективното използване на сушилнята.

За максимално удобство сушилнята разполага със специално осветление, когато вратата и се отвори.

Програми

Моделът разполага с 16 предварително зададени програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

Основните програми на този модел са: памук, бързо сушене, смесени дрехи, синтетични, освежаване, ризи, блузи, експресна, експресна 30 минути.

Модела идва и с включени още няколко специални програми:

Baby – с тази програма Heinner позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Heinner са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Тази сушилня Edesa със стандартна енергийна ефективност за класът си – клас B и е с консумация на енергия от 561 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, която предлага всичко, за да гарантира перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда качествена сушилня с богати функции и програми, при това на изключително изгодна цена.

Edesa ESC-8000 WH

Edesa ESC-8000 WH

Сушилня Edesa ESC-8000 WH, 16 програми, 8 кг, Отложен старт, Клас B, Бяла, 36 м. гаранция