Ревю на робот прахосмукачка ILIFE A7


Благодарение на  робота прахосмукачка ILIFE A7, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер достъпна цена.

ILIFE A7

ILIFE A7

Роботизирана прахосмукачка ILIFE A7 Систематично почистване с навигация, WiFi, 2 вида централни четки, Aвтоматично презареждане,черен

Основни характеристики

ILIFE ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

Робота A7 на ILIFE чисти по всяко едно време дори и да сте извън дома, благодарение на специално разработено приложение за вашият телефон. Чрез него може да управлявате някои от функциите, както и да включвате или изключвате вашият ILIFE само с един клик.

Модела  разполага с подвижна търкаляща се четка с диапазон 5 мм, която се адаптира към вариациите на височината на пода. Това позволява тя да поддържа близък контакт с подовите повърхности, за да се улесни ефективното изчистване на мръсотията и дълбокото почистване на килимите и твърдите подове.

Вградената система против падане на A7 избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Височината на робота е само 7.6 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

 • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
 • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове и килими;
 • 5 режима на почистване:
 • автоматичен включва комбинация от всички останали режими;
 • петна– осигурява спираловидно почистване с увеличаващ се радиус, използва се при концентрирана на едно място мръсотия;
 • ръбове – осигурява движение по ръбове на стените;
 • макс – режим с включена максимална всмукателна мощност;
 • Зиг-заг.
 • 2 срещуположно въртящите се четки;
 • HEPA филтър – спомага за качественото почистване на Вашия дом или офис като улавя и задържа микроскопични прахови частици, бактерии и алергени и по този начин гарантират по- чист и здравословен въздух.
 • Дистанционно управление – позволява Ви да управлявате прахосмукачката от разстояние и да изпълвате някои действия – да накарате робота да стартира и да спира, да го насочите в определена посока, да промените режима на почистване, да го накарате да се върне към станцията за зареждане и други.
 • Автономна и безопасна навигация – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват  безопасността на уреда;
 • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
 • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
 • До 2 часа време на работа и супер бързо зареждане за 4 часа.

Виж още ревю за: Робот прахосмукачка Xiaomi Roborock 2

Нашето мнение за продукта

Този робот прахосмукачка ILIFE ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване.Това може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.

ILIFE A7

ILIFE A7

Роботизирана прахосмукачка ILIFE A7 Систематично почистване с навигация, WiFi, 2 вида централни четки, Aвтоматично презареждане,черен