Ревю на хладилник с фризер Daewoo RN-T536RGS


Daewoo RN-T536RGS е идеалният избор за вас, ако търсите голям и надежден хладилник с фризер с високи технологии и красив дизайн, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Daewoo RN-T536RGS

Този хладилник се отличава със своя красив дизайн със стъклени врати в сребрист цвят, придаващ му усещане за стил и елегантност.

Стъклените врати ще дадат на вашата кухня нотка на елегантност и стил, която никога няма да остарее и ще създаде впечатление за много по-голямо пространство поради своето отражение. Освен изискания дизайн, стъклените врати се почистват и много лесно.

А благодарение на скритата дръжка, външният вид на този хладилник е елегантен и изискан. Daewoo би прилегнал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Елегантният дисплей позволява да настройвате вътрешната температура в двете отделения, както и да програмирате желания режим на работа или избор на конкретна функция. Всичко това, като просто докоснете предния контролен панел.

Система на охлаждане

Забравете за досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Daewoo RN-N536RNS, 362 л, Клас A++, Full No Frost, LED светлина, H 200 см, Inox

Общият нетен обем на уреда е 362 литра, като е разпределен между хладилника с 270 литра и фризера с 92 литра.

Рафтовете за съхранение са 4 а брой и са изключително лесни за почистване.

Вратата е оборудвана с 4 рафта, които могат да покрият напълно вашите нужди.

В долната част на хладилника се намират две отделения за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги запазва максимално свежестта за дълго време чрез циркулирането на свеж въздух.

Освен това чекмеджето за плодове и зеленчуци е оборудвано с бутон за контрол на влажността, което ще ви помогне да ги съхраните в отлично състояние, като запазите естественото им ниво на влажност.

Хладилникът използва антибактериална система, която я поддържа чиста и хигиенична среда, елиминираща микробите и вирусите.

Въздухът постоянно се стерилизира и дезодорира, така че Neutra Fresh превръща хладилника в най-безопасното място за съхранение на храната.

Запазете храната по-свежа с функцията Super Mode! Когато я активирате, прясно закупените храни ще се охладят по-бързо.

В същото време Super Mode предотвратява стоплянето на останалата храна, която вече е била в хладилника, а това става просто с едно натискане на бутона.

Функции на фризера

Фризера разполага с три отделения,  едно по-голямо и две по-малки, като те са напълно достатъчни за всички ваши продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 7,5 кг за 24 часа.

Други

Освен това уредът е снабдена с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – Т.

Уредът има много добра изолация и автономност от 14 часа без ток.

Енергийна ефективност

Daewoo комбинира високоефективен компресор със системата Digital Smart Control за намаляване на консумацията на енергия на уреда.

Енергийната ефективност на този модел е много добра – клас A ++. Моделът се отличава с ниска консумация на енергия от 254 kWh за година.

Това се дължи и на универсалния компресор с уникална изолационна технология, която дава възможност консумираната енергия да бъде по-малка.

Този модел е оборудван с  балансираща технология помагаща за намаляването на шума, а модела се характеризира с много ниско ниво на шума от 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (В x Ш x Д в см) 200 x 59.5 x 68 и тегло 78 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е модерен хладилник с фризер, който притежава много технологични иновации и в същото време притежава страхотен дизайн. Препоръчваме ви го ако имате нужда от голям и надежден хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, при това на много изгодна цена.