Ревю на хладилник с фризер Daewoo RN-T536RGS


Daewoo RN-T536RGS е идеалният избор за вас, ако търсите голям и надежден хладилник с фризер с най-новите технологии и красив дизайн, при това на много изгодна цена.

Daewoo RN-T536RGS

Daewoo RN-T536RGS

Хладилник с фризер Daewoo RN-T536RGS, 362 л, Клас A++, Full No Frost, LED осветление, H 200 см, Сребрист

 

Този хладилник се отличава със своя атрактивен дизайн с вратите от неръждаема стомана в сребрист цвят, който ще придаде усещане за елегантност и стил във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Елегантният тъч дисплей позволява да настройвате вътрешната температура в двете отделения, както и да програмирате желания режим на работа или избор на конкретна функция. Всичко това, като просто докоснете предния контролен панел.

Чрез контролният дисплей може да контролирате и следите следните функции:

  • температурата във фризера;
  • температурата в хладилника;
  • предупредителният индикатор за увеличена температура във фризера;
  • системата за сигнализиране за отворена врата
  • супер охлаждане и еко режим;
  • функцията за заключване за деца.

Система на охлаждане

Забравете за досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Охладителната система на този хладилник с фризер Daewoo е Full No Frost. Тази система се грижи за равномерното охлаждане на целия хладилник и фризер, като поддържа оптималното ниво на влажност в двете зони.

Иновативната система на този хладилник Daewoo с много въздушен поток създава благоприятна среда за съхранение на свежа храна в него.

Уредът е оборудван с умен процесор, който въз основа на получените данни, предоставени от различните сензори на уреда, контролира работата на компресора и независимия вентилатор, което означава, че след всяко отваряне на вратата на хладилника или фризера той успява да върне правилната температура до 5 пъти по-бързо от конвенционалните хладилници.

Активна система за двойно охлаждане осигурява до 20% по-бързо охлаждане, удвоявайки времето за съхранение на храната и поддържайки идеалните условия на влажност. В същото време предотвратява смесването на миризми между двете отделения на хладилника, охладителя и фризера, като по този начин гарантира свежестта на храната.

Охлаждането се постига чрез вентилирани въздушни потоци, които действат независимо в двете отделения. Това помага за равномерно разпределение на температурата, влажността и бързо възстановяване на вътрешната температура след отваряне на вратата.

Системата за NoFrost на този хладилник Daewoo е изградена така, че водата, получена в зоната на охлаждане и замразяване да се събира на специално място в долната част на уреда, откъдето водата се се изпарява, подпомагана от топлината, отделяна от компресора по време на работа. По този начин ще забравите за досадното ръчно размразяване на фризера.

Функции на хладилника

Изображения за хладилник Daewoo RN-T536RGS

Общият нетен обем на уреда е 362 литра, като е разпределен между хладилника с 270 литра и фризера с 92 литра.

Рафтовете за съхранение са 4 а брой и са изключително лесни за почистване и освен това имат изключително добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата на хладилника е оборудвана с 4 фиксирани рафта със специално предназначение. В най-горният рафт може да съхранявате продуктите, които се консумирате редовно ежедневно, като сирене и масло. Средните рафтове са за съхранение на буркани и яйца. Най-долният рафт е специализиран за съхранение на бутлки с вода или за кутии от сок или мляко с голям капацитет.

В долната част на хладилника се намират две отделения за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги запазва максимално свежестта за дълго време чрез циркулирането на свеж въздух.

Освен това чекмеджето за плодове и зеленчуци е оборудвано с бутон за контрол на влажността, което ще ви помогне да ги съхраните в отлично състояние, като запазите естественото им ниво на влажност.

Хладилникът използва антибактериална система, която я поддържа чиста и хигиенична среда, елиминираща микробите и вирусите.

Въздухът постоянно се стерилизира и дезодорира, така че Neutra Fresh превръща хладилника в най-безопасното място за съхранение на храната.

Запазете храната по-свежа с функцията Super Mode! Когато я активирате, прясно закупените храни ще се охладят по-бързо.

В същото време Super Mode предотвратява стоплянето на останалата храна, която вече е била в хладилника, а това става просто с едно натискане на бутона.

Хладилникът разполага с първокласно LED осветление което осветява равномерно цялото хладилно отделение с разход на енергия 7 пъти по-нисък от обикновената крушка.

Функции на фризера

Фризера разполага с три отделения, едно по-голямо и две по-малки, като те са напълно достатъчни за всички ваши продукти.

Отделението Big Box в долната част на фризера с височина на рафта 29 см е предназначено за съхранение на големи храни.

Другите 2 отделения във фризера предлагат множество опции за замразяване, включително бързо замразяване и тава за лед.

Силата на замръзване на уреда е 7.5 кг месо или други продукти за 24 часа.

Други

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN-Т.

Уредът има много добра изолация и автономност от 14 часа без ток.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Daewoo RN-T536RGS, 362 л, Клас A++, Full No Frost, LED осветление, H 200 см, Сребрист

Daewoo комбинира високоефективен компресор със системата Digital Smart Control за намаляване на консумацията на енергия на уреда.

Енергийната ефективност на този модел е много добра – клас Е по новите регламенти за етикиране на ЕС. Моделът се отличава с ниска консумация на енергия от 254 kWh за година.

Това се дължи и на компресора с инверторна технология j-Tech с уникална изолационна технология, която дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска.

Инверторната технология на Daewoo включва промяна на скоростта и капацитета на 5-степенния компресор на хладилния уред според определени параметри. Така при стартиране на устройството процесорът контролира компресора до максимална скорост и капацитет от 3650 об/мин, за да достигне бързо желаната температура.

След като тази температура бъде достигната, процесорът дава указания на компресора да намали скоростта му до 1200 об/мин и по този начин капацитета до минимални стойности, като гарантира, че зададената температура се поддържа.

Този модел е оборудван с  балансираща технология помагаща за намаляването на шума, а модела се характеризира с много ниско ниво на шума от 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (В x Ш x Д в см) 200 x 59.5 x 68 и тегло 78 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е модерен хладилник с фризер, който притежава много технологични иновации и в същото време притежава страхотен дизайн. Препоръчваме ви го ако имате нужда от голям и надежден хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, при това на много изгодна цена.

Daewoo RN-T536RGS

Daewoo RN-T536RGS

Хладилник с фризер Daewoo RN-T536RGS, 362 л, Клас A++, Full No Frost, LED осветление, H 200 см, Сребрист

Daewoo RN-N536RNS

Daewoo RN-N536RNS

Хладилник с фризер Daewoo RN-N536RNS, 362 л, Клас A++, Full No Frost, LED осветление, H 200 см, Inox