Хладилник с фризер Electrolux LNT5MF32U0


Electrolux LNT5MF32U0 е перфектният избор за вас, ако търсите надежден и функционален хладилник с фризер, при това на достъпна цена. 

Electrolux LNT5MF32U0

Electrolux LNT5MF32U0

Хладилник с фризер Electrolux LNT5MF32U0, 324 л, Сензорен контрол, Клас F, H 186 см, Inox

 

Марката Electrolux се откроява с разнообразието от качествени домакинските уреди, които са изключително достъпни като цена за потребителите, а през последните години марката се превърна във втория по големина производител на електроуреди в света.

Дизайнът на това устройство е много атрактивен, изпъкващ със своята повърхност от неръждаема стомана и защита против пръстови отпечатъци и сиви емайлирани страни, които биха се вписали перфектно във всеки ъгъл на вашият дом. 

Максималният нетен капацитет от 324 литра се разпределя между 230 литра за хладилника и 94 литра за фризер

Хладилникът е поставен отгоре, а фризерът е в долната част на уреда, като е доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Управление

Electrolux LNT5MF32U0

Скрития в хладилника дисплей ви дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера независимо една от друга, а освен това може да регулирате и следните функции:

  • Регулиране на температурата във фризера;
  • Регулиране на температурата в хладилника;
  • Регулиране на функцията за супер бързо замразяване (Action Cool);
  • Регулиране на функция ваканционна функция;
  • Регулиране на ECO режим на работа;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Уредът е проектиран така, че да охлажда всички пространства за съхранение равномерно.

Забравете за досадното размразяване – този хладилник е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник.

Този модел е оборудван с интелигентна система с двойно охлаждане наречена TwinTech®  – това е иновативна No Frost система, която заключва влажността в продуктите.

Тази система превъзхождаща стандартните No Frost системи, като тя охлажда хладилника и фризера поотделно.

Във фризера не се натрупва лед, а хладилникът поддържа правилната влажност, което води до 60% по-малка загуба на тегло на храната с TwinTech® No Frost.

Electrolux LNT5MF32U0

Технологията MultiFlow, с която е оборудван този модел поддържа температурата постоянна, предотвратявайки изсушаването на храната.

MultiFlow съхранява храната по възможно най-добрия начин, като поддържа постоянна температура в хладилника, предотвратявайки изсушаването на продуктите – така храната остава свежа за по-дълго време.

Функции на хладилника

Electrolux LNT5MF32U0

Рафтовете за съхранение на храна са 3 на брой и са изработени от закалено стъкло. Те се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Голямо предимство на този модел е, че позицията на рафтовете може да се регулира според вашите нуждите на специално предназначени позиции.

Този модел има специален рафт наречен Multi Shelf, като той е изключително гъвкав, със специално място за бутилки, които могат да бъдат адаптирани към всяка нужда. Отделно имате над него има на разположение два специални рафта за съхранение на масло, яйца и други хранителни продукти.

В долната част на този хладилник има специално отделение с регулиране на влажността за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи за по-дълго време и с непроменени аромати, както в деня, когато са били събрани.

Electrolux LNT5MF32U0

Хладилникът има LED осветление в хладилната част, което осигурява ясна и ярка светлина във всеки ъгъл на уреда.

Основни функции на фризера

Фризера е с общ обем от 94 литра и предлагат множество възможности за замразяване, включително и функцията бързо замразяване.

В него са разположени три обемни чекмеджета, които са едно върху друго, като те се свалят, за да се получи допълнително място при нужда.

Силата на замръзване на уреда е 8 кг месо или други продукти за 24 часа.

Други

Това устройство е снабдено с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, поддържайки свежестта на храната за по -дълъг период.

Този хладилник е с много добра степен на изолация има автономията да издържи без електричество до 18 часа без храната да се развали.

Този модел с компресор е проектиран да работи нормално и без да губи енергия през горещия сезон в пространство с температура на околната среда с климатичен клас: SN-N-ST-T.

Той е проектиран да работи икономично в температурния диапазон без претоварване от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Electrolux LNT5MF32U0, 324 л, Сензорен контрол, Клас F, H 186 см, Inox

Енергийната ефективност на този уред е добра – клас F според най-новите разпоредби на ЕС, а годишна консумация на енергия е 313 kWh.

Тази консумация на енергия се дължи и на компресора с функция Inverter, който прави всичко възможно консумираната енергия да бъде ниска, също така допринася за тихата му работа с ниско ниво на шум достигащ 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 186 x 59.5 x 65 и тегло около 69 килограма.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер Electrolux включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в цвят инокс, който би прилегнал добре на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия оптимален капацитет и високата му енергийна ефективност.

Electrolux LNT5MF32U0

Electrolux LNT5MF32U0

Хладилник с фризер Electrolux LNT5MF32U0, 324 л, Сензорен контрол, Клас F, H 186 см, Inox