Ревю на телевизор Diamant 32HL4300H/C

Diamant 32HL4300H/C е телевизор с диагонал 80см и HD резолюция. Телевизорът разполага с разнообразна гама конектори и е с клас на енергийна ефективност Е.

Rowenta Compact Power 3A RO3731

Diamant 32HL4300H/C

Телевизор LED Diamant 32HL4300H/C, 32″ (80 см), HD, Клас E

Diamant 32HL4300H/C е нов модел телевизор от гамата 2022 на Horizon, който има изчистен дизайн и HD резолюция.

Разнообразната гама от конектори, функцията за запис и достъпната цена са други предимства на този телевизор, предлаган от Horizon под марката Diamant.

Напоследък цената на телевизорите се повиши, но все още има модели, които са на по-достъпни цени. Телевизорите с най-ниски цени се произвеждат от локални компании като Horizon, Allview, Vortex или Star-Light.

Тези по-евтини телевизори не са с много добри технически характеристики, но са подходящи за възрастни хора или за монтиране на тераси, кухни или рецепции и офиси.

Diamant 32HL4300H/C

При разопаковането освен телевизорът ще откриете захранващия кабел, дистанционното управление и ръководство за потребителя.

Телевизор Diamant 32HL4300H/C има изчистен дизайн, с тясна черна рамка, като въпреки цената телевизорът е изработен от качествени материали и формата му е тънка, според съвременните стандарти.

Двата крака, поставени в краищата, му осигуряват отлична стабилност, независимо от повърхността, предвид компактните му размери.

За да монтирате телевизора на стена, ще ви е необходима стойка, съвместима със стандарта VESA 75 x 75.

Този модел е с диагонал 80 см, като размерите без стойка му са 73.2 x 8.2 x 43.4 см, а теглото е едва 3.4 кг.

Дистанционното управление е с правоъгълна форма, но бутоните са доста малки и близо, което е по-трудно за използване от възрастни хора. Ако искате да запишете любимите си предавания или спортни събития на USB памет, на ваше разположение е функцията Personal Video Recorder.

Качество на изображението

Diamant 32HL4300H/C има дисплей с HD резолюция (1366 x 768 пиксела), който изобразява изображения с приемливо качество.

Динамичният контраст достига стойност от 1000:1, а използваната яркост на фона на екрана е със стойност от 220 cd/m2. Гледан от страничен ъгъл, той запазва изображението непокътнато, като детайлите се улавят с по-високо ниво на качество под ъгъл от 178 градуса.

Стандартът CME обработва движещи се изображения и осигурява яснота и добра четливост. Изображенията обаче нямат много реалистични цветове или отличен контраст, което е разбираемо предвид ниската цена на продукта.

Качество на звука

Звуковата система се осигурява от двата симетрично разположени високоговорителя с мощност 2 x 4 W. Те също се възползват от специални функции за предаване на звук като: Dolby Digital Plusl и 5-лентов еквалайзер.

За да подобрите аудио-визуалното изживяване с много по-висок стандарт, можете да си закупите отделно саундбар.

Свързаност и функции

От страна на свързаността телевизорът има 2 USB порта и 3 HDMI 1.4 порта, които ви позволяват да свържете телевизора към лаптопа или игровата конзола.

Има и слот за CI+ карта, който може да замени медийната кутия на вашата кабелна компания. Освен това не липсва интегрираният тип тунер, който е тип DVB-C и DVB-T.

Навигацията в програмируемото меню е интуитивна, защото има и меню на български език. След като телевизионните станции са настроени, ще можете да правите всички настройки на изображението с помощта на предоставеното дистанционно управление, имащо зона на сигнала до 5-6 метра.

Той се възползва от два режима на работа, Eco Mode – който ограничава нивото на яркост за много по-икономична консумация на енергия, полезен режим вечер, когато използвате телевизора с изключена светлина.

Sleep Mode – режим на работа, който програмира телевизора да се изключи след определен период от време.

Той също така се възползва от режим на работа „Hotel Mode“, които може да се използва в хотели и къщи за гости, функция, която включва показване на рекламни точки на екрана, които могат да популяризират собствения бизнес във офиси и фояета.

Консумацията на енергия е класифицирана в клас E, по скала от A до G, 1000 часа употреба с консумация от 26 kWh, което прави телевизорът свръх икономичен.

Нашето мнение за продукта

Diamant 32HL4300H/C е телевизор от гамата 2022, който има семпъл дизайн и HD резолюция. Разнообразната гама от конектори, функцията за запис и достъпната цена са други предимства на предимствата на този телевизор, предлаган от Horizon под марката Diamant. Още едно голямо предимство на този модел е, че той има удължена гаранция от 36 месеца от производителя. Озвучителната система използва технологията Doly Digital Plus, но звукът, осигурен от двата 8 W високоговорителя, не е много силен. В заключение, това е идеалният избор, ако търсите надежден и здрав телевизор, способен да показва приемливи изображения на достъпна цена.

Силни страни

  • прост дизайн;
  • разнообразна гама конектори;
  • функция за запис;
  • намалена консумация на енергия;
  • достъпна цена.

Слаби страни

  • изображението и звукът не са с много добро качество;
  • няма Wi-Fi свързаност.
Rowenta Compact Power 3A RO3731

Diamant 32HL4300H/C

Телевизор LED Diamant 32HL4300H/C, 32″ (80 см), HD, Клас E

Подобни продукти:

Rowenta Compact Power 3A RO3731

Diamant 24HL4300H/C

Телевизор LED Diamant 24HL4300H/C, 24″ (60 см), HD, Kлас E

Rowenta Compact Power 3A RO3731

Diamant 40HL4300F/C

Телевизор LED Diamant 40HL4300F/C, 40″ (101 см), Full HD, Клас E