Ревю на сушилня Heinner HHPD-80A++


Heinner HHPD-80A++ е идеалния избор за вас, ако търсите спестовна сушилня с всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Heinner HHPD-80A++

Heinner HHPD-80A++

Сушилня Heinner HHPD-80A++, Термопомпа, 8кг, 16 Програми, Клас A++, Бяла

 

Уредът е с капацитет на сушене до 8 кг, като е проектиран така, че да изсуши прането в кратък срок. Това ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през зимата.

Heinner разполага със специална технология с термо помпа, която ви помага да пестите ценна енергия

Големият люк е много удобен, когато е необходимо да поставите големи предмети, като спално бельо и завивки например.

Моделът изглежда добре и от естетическа гледна точка и е с размери: 84.5 см височина, 59.5 см ширина и 61.5 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Сушилнята работи сравнително тихо с максимално ниво на шума до 69 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Основни функции

Heinner HHPD-80A++

Чрез големия и модерен LCD дисплей с интуитивен контролен може да задавате програмата за сушене и да регулирате температурата.

Освен това той показва оставащото време и етапите на сушене, за да знаете колко време ще отнеме избраната от вас програмата и на какъв етап е достигнала тя.

На дисплея се показват още и показатели, съобщаващ ви, кога трябва да почистите филтъра за тъкани и кога е необходимо да изхвърлите водата от резервоара.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа. Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма. В тази част е поставена и функция за защита от деца.

Датчика за топлина и сензора за влажност изключват автоматично уреда, когато прането е сухо, така че може да сте сигурни в най-ефективното използване на сушилнята.

За максимално удобство сушилнята разполага със специално осветление, когато вратата и се отвори.

Програми

Моделът разполага с 16 програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

Уреда разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Основните програми на този модел са: памук, бързо сушене, смесени дрехи, синтетични, освежаване, ризи, блузи.

Модела идва и с включени още няколко специални програми:

Baby Care – с тази програма Heinner позволява да сушите дрехите на малките си деца при правилна температура, чрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Heinner са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Сушилня Heinner HHPD-80A++, Термопомпа, 8кг, 16 Програми, Клас A++, Бяла

Това е сушилня с много добра енергийна ефективност клас А++ и с консумация на енергия 236 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, която предлага всичко, за да гарантира перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда качествена сушилня с богати функции и програми, при това на изключително изгодна цена.

Heinner HHPD-80A++

Heinner HHPD-80A++

Сушилня Heinner HHPD-80A++, Термопомпа, 8кг, 16 Програми, Клас A++, Бяла