Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba e5

iRobot Roomba e5


Благодарение на  робота прахосмукачка на iRobot Roomba e5, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер цена.

Основни характеристики на робот прахосмукачка iRobot Roomba e5

Височината на iRobot e5 е само 9.2 см, което  означава, ще може да минава под всякакви ниски мебели. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за Roomba e5 – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Седем дневен таймер, който ви позволява да запаметите кога да почиства през всеки ден и час от седмицата.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни функции

iRobot ще се погрижи за поддържането на чистотата във вашия дом със своята качествена технология.

iRobot чисти по всяко едно време, благодарение на приложението iRobot home.

Чрез него имате достъп до съвети и подкрепа, функция за включване само с един клик, резултати в реално време за хода на почистването – всичко това само през вашия смартфон!

Roomba e5 повече мощност за по-добро почистване. Иновативното захранване осигурява увеличена въздушната мощност до 5 пъти за по-добра производителност в сравнение със Roomba® серия 600.

Въпреки че можете да управлявате Roomba e5 само с бутоните отгоре, получавате повече контрол, ако го закачите към iRobot App (Android и iOS).

Приложението се използва невероятно лесно: просто натиснете бутона Clean, за да стартирате почистването.

Ако искате да спрете почистването, можете отново да докоснете бутона, за да спрете прахосмукачката и след това да имате избор да го възобновите или да върнете робота на мястото му.

Можете да задавате графици и да преглеждате историята на почистването си, но това е всичко: този робот не ви предоставя карта за почистване или ви позволява да задавате виртуални зони без работа.

В кутията получавате една виртуална бариера захранваща се с батерия. Тя може да се използва за създаване на виртуална стена.

Вградената iAdapt навигация на iRobot избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

Този робот събира повече косми от домашни любимци, сравнено с други прахосмукачки . Това се дължи на иновативната 3-степенна система за почистване на мръсотията и космите от домашни любимци, които виждате, но и алергените и прахта, които остават незабелязани.

Филтър с висока ефективност улавя 99% от алергените на домашните любимци.

Вие само трябва да изплакнете замърсяванията и остатъците, оставени в контейнера след като роботът почисти.

Двойните многоповърхностни гумени четки са проектирани, така че да останат в постоянен контакт с килима или твърдя под.

Пълен набор от сензори интелигентно навигира робота под и около предмети и под мебели, за да помогне за цялостното почистване на домът ви.
Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Основни предимства

 • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
 • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на всички видове килими и твърди подове;
 • Дистанционно управление чрез Wi-Fi връзка с приложението iRobot HOME;
 • Автономна и безопасна навигация iAdapt – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват  безопасността на уреда;
 • Разполага с тристепенна почистваща система;
 • Забавена функция за почистване;
 • Контейнер за отпадъци AeroVac с голям капацитет;
 • Акустична система за откриване на замърсяване;
 • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
 • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
 • Li-Ion батерия с капацитет 1800 mAh и с 90 минути време на работа преди автоматично докиране и презареждане и супер бързо зареждане за 3 часа;
 • Автоматично зареждане на утстройството в докинг станция след приключване на неговата работа;
 • Дръжка за лесно пренасяне.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 695

Нашето мнение за продукта

Roomba e5 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие. Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Това може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →