Ревю на хладилник с фризер Whirlpool W9 931D KS


Whirlpool W9 931D KS е не само красив хладилник, но и има висока производителност с минимална консумация на електроенергия, приличен капацитет и усъвършенствани технологии, които му позволява да поддържа храната свежа за дълъг период от време.

Whirlpool W9 931D KS

Whirlpool W9 931D KS

Хладилник с фризер Whirlpool W9 931D KS, 348 л, Клас D, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Черен

Основни предимства на модела

  • Високоефективен компресор;
  • Технология 6’s Sense – запазва храната свежа за по-дълго време;
  • Dual No Frost – две независими системи No Frost в хладилник и фризер;
  • Multiflow – равномерно разпределение на въздуха и влагата в хладилника;
  • Електронно управление;
  • LED осветление;
  • FreshBox 0 ° – отделение с ниска температура за съхранение на плодове и зеленчуци храни.

Основни характеристики 

Whirlpool определено е един от онези производители, които си струва да разгледаме винаги, когато търсим качествен и надежден хладилник.

Този хладилник Whirlpool ще изненадва приятно всеки, който се докосне до него, поради факта, че идва с много интересни функции, които ви карат да кажете „еха“, а сред най-впечатляващите му страни определено е е дизайнът.

Дизайнът му е много атрактивен, като моделът се откроява със своя черен цвят със защита от пръстови отпечатъци.

Този хладилник Whirlpool дава усещането за елегантност и стил и би се вписал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Максималният нетен капацитет на уреда е 348 литра. Обема се разпределя между хладилник с 251 литра и фризер с общ капацитет от 97 литра.

За максимално улеснение и удобство уредът е проектиран така, че хладилната част е поставена отгоре, а фризерът отдолу. Доказано е, че хладилникът се използва по-често от фризера в едно домакинство.

Това е практичен уред, подходящ за млади семейства с различни кулинарни предпочитания.

Този хладилник Whirlpool  е оборудван с характерната за марката технология наречена 6th Sense.

Тя осигурява постоянен контрол на температурата и влажността в реално време, реагирайки незабавно на колебанията и бързо адаптиране на подходящите условия за съхранение на храната както в хладилника, така и във фризера.

Управление

Уредът е с външен сензорен дисплей с двоен контрол на температурата, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Чрез контролния дисплей може да регулирате:

  • Информация и контрол на температурата във фризера;
  • Информация и контрол на температурата в хладилника;
  • Предупредителен индикатор за отворена врата.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Whirlpool W9 931D KS е със система за автоматично размразяване Dual No Frost, която се състои от две независими системи No Frost в хладилник и фризер.

Две независими системи No Frost гарантират идеални условия за съхранение на храни.

Технологията Dual No Frost автоматично настройва оптималната влажност и температурно ниво за охлаждане на продуктите и предотвратява изсъхването им в хладилника.

 

Функции на хладилника

Whirlpool W9 931D KS

Хладилникът е с обем от 221 литра и е със специално отделение за плодове, зеленчуци, риба, пресни продукти и други.

Той има 3 стъклени рафта от закалено стъкло и с метални лайсни, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Поставка за бутилки 2 в 1 за съхранение на напитки и храна с нов иновативен държач за бутилки, интегриран зад рафт, който ви позволява безопасно да съхранявате бутилки или да използвате пространството като нормален рафт. Опора е подвижна и може да се монтира на всеки от рафтовете.

Вратата е оборудвана с 4 рафта, които могат да покрият напълно вашите нужди.

Най-долната част на хладилника има специално проектирано отделение наречено FreshBox за съхранение за пресни плодове и зеленчуци, които остават свежи по-дълго, запазват цвета си, хранителните вещества и така нищо не се губи.

В най-студената зона Fresh Box 0 ° C (тази над чекмеджето за плодове и зеленчуци) можете да съхранявате месо, риба, колбаси и сладкиши при температура 0 ° C.

Това пространство гарантира работни температури от -2 ° C до + 3 ° C в зависимост от настройката на избраната температура на хладилната зона, което запазва техните качества до една седмица напред.

Този рафт може да се използва и за размразяване на продукти, извадени от фризера и които трябва да бъдат обработени незабавно.

Функцията за бързо охлаждане гарантира дълготрайна свежест на храни, които наскоро са закупени от магазина, поради факта, че за много по-кратко време тя възстановява оптималната температура вътре в хладилника.

Енергоспестяващото LED осветление ще освети всички ъгли на хладилника, така че да намерите лесно вашата любима храна.

Функции на фризера

Фризерът е оборудван с 3 отделения, които се вадят изключително лесно, чрез плъзгачи.

Достъпът до храната е много лесен, като плъзнете рафта навън, като това ви позволява да намерите храната, която ви трябва много по-лесно и бързо.

Големите отделения за замразяване предлагат множество възможности. Имате специални отделения за всеки тип продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 13 кг за 24 часа.

Други

Уредът е снабден с уплътнение, което действа антибактериално и предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Освен това то поддържа свежестта на храните за по-дълъг период от време.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас SN-T. Проектиран е да работи икономично в диапазона на температурата от + 10 ° C през зимния период и  до + 43 ° C през летния.

Освен това той има много добра изолация и автономност до 16 часа след спиране на електричеството.

С функцията Holiday, уредът може да бъде оставен включен по време на вашите периоди на дълго отсъствие или на почивка, като същевременно ще пести енергия.

Енергийна ефективност

Хладилник с фризер Whirlpool W9 931D KS, 348 л, Клас A+++, Dual No Frost, 6th Sense, Display Electronic Exterior, В 201 см, Черен

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби е клас D с годишно потребление на енергия от 198 kWh.

Добрите енергийни показатели се дължат на отличната му изолация и високоефективния компресор, който освен това се характеризира и ниското ниво на шум достигащо до 39 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д) в см:  201.1 x 59.5 x 66.3 и тегло 86 кг.

Нашето мнение за продукта

Whirlpool W9 931D KS е страхотен хладилник с фризер, който бихме препоръчали на средно-големи семейства, поради оптималният му капацитет от 348 литра. Това е икономичен модел от клас D, който се възползва от наличието на система Dual No Frost, налична и за двете отделения, която премахва леда, преди той да се образувал. Като се вземе предвид и атрактивният му дизайн, заедно с интелигентните функции като 6 -то чувство, то получаваме топ хладилник с отлична производителност. Цената му е сравнително висока за този клас, но според нас си заслужава инвестицията предвид всичко, което уредът предлага.

Whirlpool W9 931D KS

Whirlpool W9 931D KS

Хладилник с фризер Whirlpool W9 931D KS, 348 л, Клас D, Dual No Frost, 6th Sense, Електронен дисплей Exterior, H 201 см, Черен