Ревю на кростренажор елипсовиден GYMOST CST-8201


GYMOST CST-8201 е перфектния избор за вас, ако търсите надежден и функционален елипсовиден кростренажор, който е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition GYMOST CST-8201

Kondition GYMOST CST-8201

Кростренажор елипсовиден Kondition GYMOST CST-8201, Маховик 9 кг, Съпротивление 32 нива

 

Кростренажор GYMOST CST-8201 е специално проектиран уред за домашна употреба, който успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

Този фитнес уред е идеална за хора от всички възрасти, жени и мъже, които искат да запазят физическата си форма или да се отърват от нежеланите килограми.

Може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Кростренажорът е фитнес уред, който се съчетава предимствата на ходенето и бягането, както и това на колоезденето.

Този уред позволява равномерно движение на всички основни мускулни групи както в коремната област, така и в краката, задните части, раменете и гръбначния стълб.

Този уред е с прилични размери и е с тегло от 112 кг и като цяло няма да заема много място, а чрез транспортните колела, с които разполага може да го премествате лесно от стая в стая.

Дължината на опорната основа за ходилото на стъпалото и разстоянието между педалите са достатъчно за комфорта при упражнение.

Наклонът на педала се регулира според вашите предпочитания.

Този уред е изключително тих, а шасито му е изключително стабилно и е с подобрена здравина.

Този модел се предлага и с импулсни датчици, вградени в дръжки, свързани с компютър.

Този модел е оборудван с маховник с тегло от 9 кг, който се грижи за движението на целия мотор. Маховника осигурява плавна работа на уреда, което предпазава вашите стави, а и така износването на уреда е по-малко.

Освен това уредът има високо максимално поддържано тегло от 150 кг.

Прочети още: Как да изберем бягаща пътека?

Управление

Кростренажор GYMOST CST-8201 е оборудван с контролен панел с LCD дисплей, който показва вашето време, скорост, разстояние, пулс и не на последно място, изразходените калории, за да изпълнявате ефективна тренировка.

Кростренажорът идва с 12 предварително зададени програми с 32 нива на интензивност.

Една от програмите може да бъде адаптирана към сърдечната честота на потребителя, за да се избегне риск от травми.

Безопасност

Като начин за защита от злополуки, педалите са снабдени със система против приплъзване, която кара кракът да остава фиксиран през цялото упражнение.

Освен това този уред ви позволява да наблюдавате сърдечната си честота по време на упражнения, като ви помага да постигнете личните си фитнес цели.

Преди да започнете тренировъчна програма е препоръчително е да се консултирате с вашия лекар. Това е особено важно за хора над 35 години или за хора със съществуващи здравословни проблеми.

Също така си струва да се споменем, че този уред не е медицинско изделие.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 214.5 см дължина, 66.5 см ширина и 174 см височина, а тегло му е 112 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка, да кара колело или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази кростренажор Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Идеален е за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че 8-те степени на натоварване, които поддържа уреда, са много балансирани. В същото време той е много лесен, за да се настрои, а предоставеният дисплей има много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то този ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition GYMOST CST-8201

Kondition GYMOST CST-8201

Кростренажор елипсовиден Kondition GYMOST CST-8201, Маховик 9 кг, Съпротивление 32 нива