Ревю на фурна за вграждане Hansa BOEI68471


Hansa BOEI68471 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите функции и технологии, при това на супер изгодна цена.

Hansa BOEI68471

Hansa BOEI68471

Фурна за вграждане Hansa BOEI68471, Електрическа, 65 л, Клас A, Грил, Inox

 

Това е многофункционална фурна с 8 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 280 °C. В същото време тя има модерен дизайн, освен това интегрира най-съвременни функции и технологии, което я прави идеална за тези, които искат да се насладят здравословното хранене. 

Капацитетът и е 65 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта се включва една голяма тава за печене изработена от алуминий и един грил.

Може да комбинирате тази голяма тава с голям капацитет с регулируемите рафтове и просторния интериор на тази фурна Hansa, за да приготвите лесно големи количества храна цялото ви семейство.

Освен това благодарение на прецизното разпределение на топлината и стабилната температура във фурната получавате перфектните резултати при всяко готвене.

Дизайнът на фурната е модерен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е в стоманена повърхност (инокс), която заедно със черното стъкло и дръжката от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Hansa BOEI68471

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Може да се сваля изцяло, за да се почиства по-лесно.

Вратата, покрита със специален нанотехнологичен слой, който улеснява лесното почистване, което се отваря безшумно, а отварянето през различните позиции показва, че самата панта е доста стегната, което ѝ придава стабилност в отворен и полуотворен режим, но прави невъзможно отварянето ѝ от по-малко дете.

Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Благодарение на този нов дизайн стъклените прозорци лесно се свалят от вратата, без да се налага демонтиране на цялата врата. Поради двете скоби в горната част на вратата, вече не е необходимо да използвате инструментите, а отстраняването извършвате сами. Това ви позволява лесно да почиствате вратата на фурната.

А рецептите във вратата на фурната са практично ръководство, което съдържа информация за вида на приготвяне, температурата, нивото и продължителността на печене.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и за температурата.

С отделни тъч бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Благодарение на програмиращия бутон със сензор, лесно може да времето за готвене и автоматичното изключване на фурната.

Освен това има специална функция за заключване за деца, която може да се активира, за да се предотврати промяната на предварително избраната програма. По този начин достъпът до системата за управление на фурната по време на включена програмата за готвене се блокира.

Основни функции

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване.

Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Фурната е със система за почистване с каталитични вложки, която е супер лесна за поддръжка и е особено ефективна. Каталитичната система със сменяеми каталитични вложки се монтира лесно, абсорбира мазнини и замърсявания, като поддържа фурната чиста.

Благодарение на сензорното управление, контролният панел е много лесен за наблюдение и употреба. Благодарение на програмиращия бутон на сензора, лесно се постига контрол при готвене и настройка на времето за изключване на фурната.

Функцията за бързо загряване ви помага за достигне на желаната температура възможно най-скоро. Фурната се нагрява на температура до 150°С за 4 минути до 20% по-бързо от стандартното време за загряване.

Сега е възможно да спестите време, без да се налага да чакате подходящата температура, за да ползвате фурната, за готвене по-бързо от всякога.

Функция ECO ползва остатъчната топлина във фурната, за да завърши процеса на готвене, спестявайки енергия. Работи или чрез изключване на фурната пет минути преди предварително програмираното време за завършване или чрез ползването на температурния датчик за завършване на процеса на готвене при температура от 2°C по-ниска от избраната температура на готвене.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи, които осигуряват ясна представа за храната ви във фурната.

Програми

Фурната разполага с 8 функции за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене – това е традиционна програма за приготвяне на сладкиши и бутер тесто. Фурната ще активира едновременно горната и долната отоплителни системи, докато изключва вентилатора.;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно и горно нагряване;
  • Долно и горно нагряване с вентилатор;
  • Функция скара;
  • Вентилатор и включена комбинирана скара;
  • Размразяване – с помощта на тази функция ще размразите храната за минути. Вентилаторът позволява циркулацията на горещ въздух (макс. 50 градуса) във фурната, така че процесът на размразяване да се извършва равномерно по цялата повърхност на препарата;
  • Пица – независимо дали искате да приготвите домашна пица, или полуготова пица, резултатът ще бъде един и същ. Тази функция автоматично задава идеалната продължителност и температура, необходими за приготвяне на вкусна пица. 
  • Грил – може да използвате тази функция за приготвяне на всякакъв вид месо или месни ястия, за гриловане на зеленчуци или за препичане на хляб. Ще получите приятен външен вид, подобен на обикновената скара на дървени въглища, а вкусът ще бъде подобен.

Размери и тегло

Фурна за вграждане Hansa BOEI68471, Електрическа, 65 л, Клас A, Грил, Inox

Тази фурна за вграждане Hansa е със стандартни размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5.

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.99 кВч. Общата мощност на уреда е 2900 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с уникален дизайн и ниска консумация на енергия, и която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Hansa BOEI68471

Hansa BOEI68471

Фурна за вграждане Hansa BOEI68471, Електрическа, 65 л, Клас A, Грил, Inox