Ревю на кафеавтомат Melitta Solo


Кафеавтомат Melitta Solo е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат с футуристичен дизайн на Melitta а е един от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Melitta Solo E950-104

Кафеавтомат Melitta Solo E950-104 (Червен)

Кафеавтомат Melitta® Solo, 15 bar, 1400 W, Червен

Основни характеристики

Марката Melitta може да не е първата, за която се сещате, що се отнася до кафемашини, но всъщност те са изобретили първата филтърна кафе машина преди малко повече от 100 години.

Оттогава правят кафемашини, така че вярваме че следват своите традиции и създават кафемашини, който правят страхотно кафе.

От своя футуристичен дизайн до енергийно ефективни функции, Melitta Solo е високо ценена сред ентусиастите.

Според нас едва ли има кухня, където тази машина да не изглежда не на място, а четирите цвята, сред които може да избирате спомага за това.

Melitta Solo има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 28.5 x 37.5 x 36 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен, червен или сребрист цвят я кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Контролният панел е супер лесен за използване и е снабден с три бутона, с който управлявате уреда. От първия включвате приготвянето на кафе, а този до него управлявате размера на смилане на кафето с възможност да избирате между три опции. От последния бутон включвате системата за пара. 

От въртящият се циферблат поставен в горния ляв ъгъл може да регулирате количеството вода, което ще премине през кафето по-малко вода за еспресо или повече, ако обичате да пиете американо например. 

А от циферблата в горния десен ъгъл може да регулирате степента на налягането на парата, която ще излиза при приготвяне на млечна пяна. 

Освен това може да зададете 3 настройки за интензивност на кафето, режим за една чаша кафе и режимът за две чаши кафе, приготвени едновременно.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачкаизработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на кафето.

Разглежданият от нас модел Solo е без парна система и ако сте любители на млечните кафе напитки като лате или капучино по скоро този модел не е подходящ за вас.

Но все пак, ако обичате кафето чисто то това е страхотен избор за вас, защото тази машина го приготвя много добре, дори от по-скъпите кафеавтомати на пазара.

Виж още ревюта на кафеавтомати тук

Машината е снабдена с метална подвижна тавичка, която е лесна за изваждане и почистване.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.2 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Melitta Solo има високата мощност от 1400 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Вградената система за мелене на кафе е с един от най-здравите материали, стомана.

Може да избирате едно от 3-те нива на интензитет на кафето, като зададете количеството вода (между 30 и 220 мл) в зависимост от чашата, която искате да използвате и натиснете бутона за чаша или тази за две чаши, ако искате да направите две кафета наведнъж.

Система с капки с регулируема височина се адаптира към всеки тип чаша. Той може да бъде настроен на максимална височина 135 мм и може да приготви две чаши кафе едновременно благодарение на двойната дюза.

В допълнение, електронният дисплей ви информира, когато вашият кафеавтомат Melitta се нуждае от почистване или отстраняване на котлен камък.

Вградените програми за почистване и отстраняване на котлен камък ви помагат да поддържате кафеавтомата Melitta Caffeo Solo в оптимално състояние, за да му се наслаждавате дълго време.

Цикълът на почистване отнема приблизително 15 минути, докато цикълът за отстраняване на котлен камък отнема 30 минути, за да завърши процеса.

Нашето мнение за продукта

Този кафеавтомат Melita е отличен избор за вас ако търсите дизайнерски кафеавтомат, който да пасне на модерния стил на вашата кухня. Освен това този уред е супер лесен за употреба, но не предлага функция за произвеждане на млечна пяна, което значи, че ако сте фен на млечните напитки с кафе като лате или капучино то трябва да се насочите към серията Melitta SOLO &  Milk. Изберете качеството и производителността на Melitta и се наслаждавайте всеки ден на страхотно кафе, приготвено по висок стандарт, у дома, при това сега на супер цена.

Melitta Solo E950-104

Кафеавтомат Melitta Solo E950-104 (Червен)

Кафеавтомат Melitta® Solo, 15 bar, 1400 W, Червен

Melitta Solo E950-101

Кафеавтомат Melitta Solo E950-101 (Черен)

Кафеавтомат Melitta® Solo, 15 bar, 1.2 л, Черен

Melitta Solo E950-103

Кафеавтомат Melitta Solo E950-103 (Сребрист)

Кафеавтомат Melitta® Solo, 15 bar, 1.2 л, Сребрист

Melitta Solo Pure Black E950-222

Melitta Solo Pure Black E950-222 (Черен)

Кафеавтомат Melitta® Solo Pure Black E950-222, 15 bar, 1.2 л, Slim,