Ревю на кростренажор Kondition BEL-8500


Kondition BEL-8500 е перфектния избор за вас, ако търсите надежден и функционален кростренажор, който е подходяща за домашни условия и в същото време да е на изгодна цена.

Kondition BEL-8500

Kondition BEL-8500

Кростренажор Kondition BEL-8500

 

Кростренажор Kondition BEL-8500 е специално проектиран уред за домашна употреба, който успява да осигури стабилна и ефективна тренировка дори в комфорта на собствения ви дом.

Този фитнес уред е идеална за хора от всички възрасти, жени и мъже, които искат да запазят физическата си форма или да се отърват от нежеланите килограми.

Може да се използва както за да се отървете от излишните килограми, така и за тонизиране на тялото.

Кростренажорът е фитнес уред, който се съчетава предимствата на ходенето и бягането, както и това на колоезденето.

Този уред позволява равномерно движение на всички основни мускулни групи както в коремната област, така и в краката, задните части, раменете и гръбначния стълб.

Този уред е с размери в см (Д х Ш х В) 76 х 43 х 169.4 и е с тегло от 70 кг и като цяло няма да заема много място.

Дължината на опорната основа за ходилото на стъпалото е с дължина 36 см, докато разстоянието между педалите е 22 см.

Наклонът на педала се регулира според вашите предпочитания.

Този уред е изключително тих, а шасито му е изключително стабилно и е с подобрена здравина.

Този модел се предлага и с импулсни датчици, вградени в дръжки, свързани с компютър.

Прочети още: Как да изберем бягаща пътека?

Управление

Кростренажор Kondition BEL-8500

Кростренажор Kondition BEL-8500 е оборудван с контролен панел със 7-инчов мултимедиен LCD дисплей с резолюция 1280 x 768.

Той показва скоростта на въртене, изминатото разстояние, времето на тренировка, изгорените  калории и ниво на издръжливост.

Кростренажорът идва с 12 програми на съпротива, включително и такава, която може да контролирате и вие.

Една от програмите може да бъде адаптирана към сърдечната честота на потребителя, за да се избегне риск от травми.

Като наблюдавате сърдечната си честота и адаптирате тренировката ви, можете да постигнете 3 цели:

  • Загуба на тегло чрез поддържане на сърдечната честота в проценти между 60% и 75% и чрез консумация на излишни калории без големи усилия;
  • Подобряване на дихателния капацитет чрез поддържане на сърдечната честота между 75% и 85%, като по този начин укрепвате белите дробове, които работят в анаеробен режим;
  • Подобряване на сърдечно-съдовия капацитет чрез поддържане на сърдечната честота между 85% и 100%, което може да подобри функционирането на сърцето при анаеробен режим.

Мултимедийната система на този кростренажор Kondition, може да възпроизвежда MP3 плейър или MP4 видео и е оборудвана с два високоговорителя.

Системата ви позволява да възпроизвеждате любимата ви музика, филми или сериали, докато тренирате.

Безопасност

Като начин за защита от злополуки, педалите са снабдени със система против приплъзване, която кара кракът да остава фиксиран през цялото упражнение.

Освен това този уред ви позволява да наблюдавате сърдечната си честота по време на упражнения, като ви помага да постигнете личните си фитнес цели.

Преди да започнете тренировъчна програма е препоръчително е да се консултирате с вашия лекар. Това е особено важно за хора над 35 години или за хора със съществуващи здравословни проблеми.

Също така си струва да се споменем, че този уред не е медицинско изделие.

Този модел е тестван и сертифициран от TUV и одобрен от GS, така че можете да сте сигурни в неговата безопасност.

Размери и тегло

Размерите на уреда са 76 см дължина, 43 см ширина и 169.4 см височина, а тегло му е 70 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е перфектния избор за всеки, който няма време да тича в парка, да кара колело или да ходи на фитнес, но все пак желае да поддържа по-активен, балансиран и здравословен начин на живот. Тази кростренажор Kondition е идеалният вариант за тренировка, независимо от времето навън. Идеалнен за извършване на една качествена кардио тренировка. Клиентите, които са го използвали са доволни от начина, по който работи. Те споделят, че 12-те степени на натоварване, които поддържа уреда, са много балансирани. В същото време той е много лесен, за да се настрои, а предоставеният дисплей и мултимедия имат много интуитивен интерфейс. Вярваме, че ако имате нужда от такъв уред, то този ще бъде успешна придобивка за вас, чиято цена в момента е много изгодна.

Kondition BEL-8500

Kondition BEL-8500

Кростренажор Kondition BEL-8500