Ревю на фурна за вграждане Hansa BOES68461


Hansa BOES68461 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии, при това на супер изгодна цена.

Hansa Fine Design BOES68461

Hansa BOES68461

Фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68461, Електрическа, 62 л, Клас A, Черна

Това е многофункционална фурна с 8 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 62 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една плоска Procook тава за печене, изработена от алуминий.

Дизайнът на фурната е модерен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от стоманена повърхност – боядисана в черно, която заедно със черното стъкло и детайлите от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

LCD дисплеят със сензорно управление e с големи размери, разположен отпред, заедно с механичния програматор, управляван от два бутона.

Отляво на панела е бутонът за избор на температура, където имате възможност да избирате необходимото ниво на температура от 50°C до 250°C за приготвянето на всяка храна. От дясната страна на контролния панел е бутонът за натискане, откъдето може да избирате една от 10-те функции с които е оборудвана фурната.

Този модерен интерфейс с бутони осигурява директен достъп до температура и практични режими на отопление.

С помощта на програматора с Ts сензор може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа. 

Hansa BOES68461

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Може да се сваля изцяло, за да се почиства по-лесно. Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Аксесоарите на фурната включени в комплекта са както следва: дълбока тава за печене, плоска тава (Procook), водачи за тави, телескопични водачи и хромирана телена скара.

Основни функции

Този модел има вентилационна система, която се осъществява чрез конвекция, която разпределя топлината равномерно, произвеждайки бързо и равномерно печене, с цел храната да не загаря и да не залепва по съдовете, тъй като топлината идва от всички посоки, като се разпръсква от вентилатора.

Тази фурната е оборудвана от водачи за тавите, изработени от хромирана стомана. Тези подвижните странични водачи осигуряват стабилността на тавите за печене и улесняват плъзгането при поставянето и изваждането им от фурната.

Вратата на фурната се състои от 3 слоя стъкло, което осигурява добра топлоизолация, освен това скрит вентилатор осигурява постоянното охлаждане на корпуса на фурната и стъклото на фурната.

Вратата на фурната е снабдена от вътрешната страна с идеално гладка стъклена повърхност, без винтове или нитове. Това решение означава повишена безопасност при употреба и по-лесно почистване.

Вратата е снабдена и с малки и по-стабилни панти за подобряване на функционалността и естетическия вид на фурната. 

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване. Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Както повечето фурни на Hansa, и този модел е оборудван с „достъпни рецепти“ от вътрешната страна на вратата на фурната, които ви предоставят полезна и практическа информация за видовете храна, температурата и времето за готвене.

Програми

Уредът разполага с 8 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно нагряване с вентилатор;
  • Горно нагряване с вентилатор;
  • Грил
  • Размразяване
  • Бързо загряване
  • Пица

Размери и тегло

Фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68461, Електрическа, 62 л, Клас A, Черна

Тази фурна за вграждане Hansa е със стандартни размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5.

Енергийна ефективност

Фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68461, Електрическа, 62 л, Клас A, Черна

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.88 кВч. Общата мощност на уреда е 3100 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с уникален дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Hansa Fine Design BOES68461

Hansa Fine Design BOES68461

Фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68461, Електрическа, 62 л, Клас A, Черна

Подобни продукти:

Hansa BOEI68401

Hansa BOEI68401

Фурна за вграждане Hansa BOEI68401, 8 функции, 65 л, Grill, Електронен таймер, Клас A, Inox