Ревю на климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU


Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi е идеалния избор за вас, ако търсите модерен климатик, който съчетава в себе си с най-новите функции и технологии, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU

Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU

Климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi, 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Функция ECO, Follow me, R32, Червен

 

Устройството притежава страхотен дизайн в червена матирана повърхност и извити линии на вътрешното тяло, което би придало стил и елегантност на всяка стая.

Този климатик HEINNER може да предостави необходимия температурен комфорт дори и в  тропически условия при + 50 ° С, така и да отоплява през студените месеци при достигане на температури до – 15 ° С.

Капацитета му е подходящ за използване в помещение до 61 кубични метра. Препоръчва се за стаи с площ между 16 и 23 квадратни метра, със стандартна височина на жилището от 2.65 метра.

Устройството разполага с иновативна 3D инверторна технология на компресора, което го поставя в категорията продукти с ниско потребление на енергия и много добра ефективност.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Моделът използва охлаждащ агент R32, който освен своята екологичност се характеризира и с едни от най-добрите топлинни показатели.

Основният му капацитет 12000 BTU, като този на охлаждане на устройството е 12000 BTU, а това на затопляне е 13000 BTU.

Основни функции

Функция Follow Me

Функцията постига максимален температурен комфорт, чрез проследяване на температурата на околната среда от устройството.

Тихо действие

Може да се насладите на тишината чрез активиране на функцията SILENT, която намалява шума на вентилатора на вътрешното тяло и функцията за изключване на звука, която спира звука.

Функция Turbo

Ако искате бързо охлаждане или затопляне, то функцията Turbo ще ви е от полза. Тя увеличава мощността на устройството за ограничен период от време с цел бързо охлаждане или затопляне.

Таймер

За максимална гъвкавост! Може да включете или изключете устройството по всяко време в рамките на 24 часа.

Sleep Mode

Устройството намалява интензивността на работата си за по-спокоен сън.

Технология 3D инвертор

Технологията 3D инвертор предлага повишен комфорт, повишена надеждност и икономия на енергия чрез оптимална употреба на компресора.

Самопочистване

Специална функция, която поддържа изпарителя чист и сух след изключване на вътрешното тяло.

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването, устройството автоматично се рестартира с последните настройки.

High Density филтър

HD филтърът осигурява повишена ефективност. Задържа прах до 50% повече и полен до 80%.

Запаметяване на положението на клапата

Когато уредът се рестартира, клапата се връща в предишното си положение.

Автоматична диагностика

Уреда разполага със защитно устройство, което автоматично го изключва при проблем, след което ви показва код на неизправност за бързо обслужване.

Засичане при загуба на охладител

Функцията за откриване на загубата на охладител спира автоматично устройството, което защитава компресора.

Енергийна ефективност и шум

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта компресора успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийният клас е като повечето съвременни климатици на пазара. Този при охлаждане е А++, а този при отопление е А+.

Енергийната ефективност на климатичната система е средна като стойност. Номинална консумация на енергия при охлаждане на ден е 1600 W, а при отопление е 1710 W .

Нивото на шум на вътрешното устройство достига до 56 dB, докато това на външното устройство достига до 60 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 189 x 297 x 802

Тегло на вътрешното тяло (кг): 8.2

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 300 x 550 x 770

Тегло на външното тяло (кг): 26.5

Нашето мнение за продукта

Това е несъмнено добър климатик. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт във всяка средно-голяма стая за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяко помещение, в която бъде инсталирано. Като се вземат предвид всичките му останали предимства, вярваме, че цената му е много добра.

Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU

Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU

Климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi, 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Функция ECO, Follow me, R32, Червен

Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU

Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi 12000 BTU

Климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi, 12000 BTU, Клас A++, Функция отопление, Wi-Fi Control, Функция ECO, Follow me, R32, Сребрист