Ревю на телевизор Horizon HL6330

Horizon HL6330F са средно големи телевизори поддържащи Full HD резолюция. Въпреки че много хора може да се отнасят критично към тази не особено позната марка за телевизор с достъпни цени, то Horizon HL6330 постига първоначалната си цел да предоставя на потребителя телевизор с отлично съотношение между цена и качество.

Horizon HL6330

Horizon HL6330

Преглед на телевизор Horizon HL6330 – размери, спецификации, всичко, което трябва да знаете.

Дизайнът на този телевизор е на прилично ниво с лъскава черна пластмаса и сравнително тънка рамка, което го прави подходящ за всяка стая от домът ви.

Насладете се на всяка сцена, независимо дали е светла или тъмна, благодарение на Full HD резолюция.

С удобното дистанционно включено в комплекта имате лесен достъп до съдържание и опростен контрол.

Множеството връзки и съвместимост благодарение на 9-те порта, които ви позволяват да се свързвате с много мултифункционални устройства.

Звук

Аудио система осигурява звукът от двата високоговорителя, разположени симетрично с мощност 2 х 6 W.

Те също се възползват от специални функции за предаване на звук като: Dolby Audio Processing, DTS HD и 5-лентов еквалайзер.

Но за да получите едно много по-доброи аудио-визуалното изживяване до много по-висок стандарт ще ви е необходима отделна звукова система.

Тези, които се интересуват от този телевизор, могат да разгледат звуковите системи на Horizon, където могат да избират страхотни саундбари, които ще ви решат този проблем, при това на супер изгодна цена.

Horizon Acustico HAV-S2200

Horizon Acustico HAV-S2200

Soundbar Horizon Acustico HAV-S2200, 16W, 2.0, AUX, Черен

Horizon Acustico HAV-H8700

Horizon Acustico HAV-H8700

Soundbar Horizon Acustico HAV-H8700, 5.1.2, Dolby Atmos, 380W, Subwoofer Wireless, Черен

Качество на картината

Това несъмнено е телевизор, от който не бихте имали очаквания да отговаря на най-високите стандарти при показване на изображения.

Технологията Full HD предлага идеален контраст на цветовете за възпроизвеждане на съдържание с добро качество, но все пак отстъпва от по-новите технологии и телевизорите с 4K резолюция.

Плоският LED екран поддържа максимална Full HD резолюция (1920 x 1080 пиксела), динамичният контраст достига стойността 1000:1, а яркостта, използвана на фона на екрана, е на стойност 200 cd.

Погледнато от странични ъгли, той запазва изображението непокътнато, като детайлите се улавят с по-високо ниво на качество под ъгъл от 178 градуса.

Специалната система „Clear Motion Engine“ предлага изключителна яснота на движещите се изображения, като комбинира скоростта на опресняване на екрана с уникална обработка на изображения

Основни функции

Смарт функциите са вече често срещани и сред по-евтини телевизори като този модел, оборудвани с най-често използваните приложения, Netflix YouTube или Facebook.

Операционната система се основава на малко персонализиран Linux, за да отговори на основните изисквания на потребителя на интелигентна телевизия. Това е подобрена серия, която предлага опции в допълнение към предишните стартирания през миналата година, като си струва надграждане, ако искате да сте в крак с текущите технологии.

От разстояние ще можете да го управлявате с помощта на дистанционно, което е включено в комплекта. Бутоните се лесни за превключване, подобно на тези на Samsung, освен това предлагат интуитивна позиция за преки пътища.

Дигиталният тунер, с който е оборудван този телевизор е напълно съвместим с новите европейски правила за предаване, което ще ви даде възможност да гледате безплатно телевизия до няколко канала. С помощта на функцията PVR (Personal Video Recorder) вече ще можете да записвате любимите си предавания и филми директно на USB стик или външен HDD.

Придвижването в програмируемото меню е интуитивно и ще може да направите всички настройки на изображението с помощта на приложеното дистанционно управление, като площта на сигнала е до 5-6 метра.

Той се възползва от два режима на работа, еко режим – който ограничава нивото на яркост за много по-икономична консумация на енергия, полезен режим вечер, когато използвате телевизора с изключена светлина и режим на заспиване – режим на работа, който програмира телевизора да се изключи след определен зададен период от време.

Свързаност

С интегрирания медия плейър ще може да гледате любимите си филми и сериали, просто като прикачите памет или външен твърд диск към USB изхода на телевизора. Съвместим е със следните файлови версии: MPG, MPEG, DA, VOB, MKV, MP4, MOV, FLV, 3GP, AVI, ASF, WMV.

Той е добър по отношение на възможностите за свързване и тук ще споменем 2 HDMI изхода, SCART, CI слот, аудио изход, 1 USB и мини жак за слушалки.

Също така за тези, които имат опцията CI+ карта в пакета кабели, тя също е снабдена със слот CI+ (позволява автоматично декодиране на програмата). CI + слотът е много важен, тъй като успява да премахне голяма част от кабелите.

По този начин вече не се нуждаете от класическия декодер, използван от доставчиците на кабелна телевизия и ще може да изберете декодер за слот CI +. Също така, капацитетът за съхранение на продукта е 200 телевизионни канала.

Този телевизорът Horizon HL6330 е съвместим със стандарта Wi-FI за данни, можете да се свързвате към локалната интернет мрежа безжично.

Телевизорът икономичен, включен в енергийния клас A +. Когато оставите телевизорът включен повече от 2 часа, той ви предупреждава, че може да бъде изгасен, ако сте го забравили включен. Също така в режим на готовност, консумацията на енергия пада някъде до 0,5 W.

Нашето мнение за продукта

Този модел се отличава силно от конкуренцията си със качествената си картина и звук, смарт функции, и отлична цена. Също така моделът има здрава конструкция и изглежда много добре. Предвид достъпната си цена, е ясно, че сравненията с телевизорите на Samsung или LG не са уместни. Нашето мнение е, че този телевизор заслужава вашето внимание, ако търсите добра алтернатива на по-скъпите марки на пазара.

Horizon HL6330

Horizon 43HL6330F

Телевизор Horizon 43HL6330F, 43″ (108 см), Smart, Full HD, LED

Horizon HL6330

Horizon 42HL6330F

Телевизор Horizon 42HL6330F, 42″ (106 см), Smart, Full HD, LED, Клас E

Horizon HL6330

Horizon 40HL6330F

Телевизор Horizon 40HL6330F, 40″ (100 см), Smart, Full HD, LED, Клас F

Horizon 32HL6330F

Horizon 32HL6330F

Телевизор Horizon 32HL6330F, 32″ (80 см), Smart, Full HD, LED

Подобни продукти:

Horizon 43HL6331F

Horizon 43HL6331F

Телевизор Horizon 43HL6331F, 43″ (108 см), Smart, Full HD, LED

Horizon 32HL6331H

Horizon 32HL6331H

Телевизор Horizon 32HL6331H, 32″ (80 см), Smart, HD, LED

Horizon 32HL6330H

Horizon 32HL6330H

Телевизор Horizon 32HL6330H, 32″ (80 см), Smart, HD, LED