Ревю на робот прахосмукачка iRobot Roomba 605


Благодарение на  робота прахосмукачка iRobot Roomba 605, ще откриете най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер достъпна цена.

Основни характеристики

Roomba 605 се грижи за по-добро изчистване и удовлетворяващи резултати със своята качествена технология.

Благодарение на страничната четка, почиства зоните покрай мебелите, стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места, използвайки системата Wall Follow.

Roomba 605 има всмукващ мотор, който поема финия прах и малките боклуци.

Вградената iAdapt навигация избягва стени, мебели и стълби, за гладко и безопасно почистване с резултати  на които можете да разчитате.

С мобилната апликация iRobot Home можете да контролирате прахосмукачката и да стартирате почистването от всяко кътче на вашия дом.

Виртуалният сензор за стена ви позволява да ограничите робота до специфичен радиус на почистване, за надеждна и лесна навигация, която предотвратява допир с жици или деликатни мебели.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата  вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом и е подходяща за почистване на твърди подове;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Супер бързо зареждане за 2,5 часа.

Виж още ревю на: Робот прахосмукачка iRobot Roomba 606

Нашето мнение за продукта

Този робот прахосмукачка iRobot Roomba ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Roomba 605 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.