Ревю на еспресо машина Krups XP320830


Krups XP320830 е идеалната еспресо машината за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента тази машина Krups а е едно от най-изгодните предложения, което заслужава вашето внимание.

Krups XP320830

Krups XP320830

Еспресо машина Krups XP320830, 15 bar, 1050 w, Ръчна капучино система

Основни характеристики

Моделът има компактни размери и би паснал добре във всяка една кухня. Освен това се отличава със стилен дизайн в черен цвят с елементи в инокс.

Размерите на уреда са по-компактни, което значи, че той няма да заема много място във вашата кухня: (Ш x Д x В в см) 29.7 x 20.1 x 29.

Машината е снабдена с подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно. Контролният панел е снабден със светодиоди и кръгъл въртящ се бутон, правещи машината лесна за използване от всеки.

Патентована Thermoblock система се грижи да постигне перфектната температура на кафето от първата чаша.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.5 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът Calvi XP3440 има високата мощност от 1050 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 5 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Универсалната ръкохватка е съвместима с всяко смляно кафе и всички видове меки капсули и еднократни дози кафе.

Захранващият кабел е с дължина от 1.3 метра и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Виж още ревю и цена на еспресо машина Krups Calvi XP3440

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в тази еспресо машина Krups е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Модела притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е едно от най-добрите.

Krups XP320830

Krups XP320830

Еспресо машина Krups XP320830, 15 bar, 1050 w, Ръчна капучино система