Ревю на хладилник с фризер LG GBB61PZHMN


LG GBB61PZHMN е перфектният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това супер цена.

LG GBB61PZHMN

LG GBB61PZHMN (Сребрист)

Хладилник с фризер LG GBB61PZHMN, 341 л, Клас E, No Frost, WiFi, H 186 см, Сребрист

Основни предимства на модела

 • Високоефективен и икономичен линеен инверторен компресор;
 • Full No Frost система за автоматично размразяване;
 • Независимо охлаждане в двете зони;
 • Удобен LED контролен дисплей.

Основни характеристики 

Този хладилник с фризер LG има наистина красив дизайн! Сребристия цвят изглежда много добре, като би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня.

Максималният нетен капацитет от 341 литра се разпределя между 234 литра за хладилника и 107 литра за фризер.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилника да е отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Дизайн

LED дисплеят е със сензорен контрол на управление, който дава възможност за независимо регулиране на температурата в хладилника и фризера.

Контролните елементи на уреда включват:

 • Информация и контрол на температурата във фризера;
 • Информация и контрол на температурата в хладилника;
 • Предупредителен индикатор за отворена врата;
 • Включване на функцията за бързо замразяване „Express Freeze“
 • Включване на функцията за бързо охлаждане „Express Cooling“;
 • Включване и изключване на функция Eco;
 • Детски контрол – заключване на контролния екран.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

LG GBB61PZHMN

Моделът разполага с 3 рафта от закалено стъкло, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести.

Освен това на вратата са поставени още 3 рафта, които ще покрият напълно вашите нужди.

В най-долната част са разположени два рафта един над друг. По-горния е наречен Frash Balancer и е предназначен за съхранение на плодове и зеленчуци.

Той е със специална технология за оптимизиране на влажността, която сигурно задържа влагата, докато движещите се контролери поддържат оптималната влажност на плодовете и зеленчуците в зависимост от режима, който сте задали.

Под тази зона е разположена така наречената FRESHConverter™. Чрез нея може да избирате оптимална температура за храната, като тя поддържа оптимално състоянието съответно на месото, рибата или зеленчуците.

Функции на фризера

Фризера е с общ капацитет от 107 литра и е разположен е в долната част на уреда, като има три чекмеджета, които са едно върху друго.

Голямото отделение на фризера предлага множество възможности за замразяване, включително турбо функция за експресно такова.

Фризера разполага с така наречената уголемена зона – едно от чекмеджетата на фризера е проектирано, така че да осигури повече пространство за съхранение на обемисти или големи по размери храни.

Мощността на замразяване на фризера е 14 кг. за 24 часа.

Други

Освен това той е снабден с антибактериално уплътнение, предотвратяващо образуването на мухъл и бактерии. Освен това то поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през всички сезони и е подходящ за райони с температура на околната среда с климатична клас SN-T. Проектиран да работи икономично в диапазона от + 10 ° C през зимата + 38 ° C през лятото.

Автономията без ток на този хладилник без фризер е 16 часа.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Енергийна ефективност

Това е супер ефективен уред с клас A++ и годишна консумация на енергия е 254 kWh.

Това е в резултат на високо ефективната инверторна технология на LG.

Инверторната технология на LG  регулира мощността на компресора във всеки един момент от работното време, за да осигури най-оптимална мощност, без да се изразходва допълнителна енергия.

Линейните инверторни компресори на LG имат следните предимства пред конвенционалните компресори:

 • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
 • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
 • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
 • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
 • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 36 dB.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник с фризер на LG включва множество технологични иновации и е със страхотен дизайн в сребрист цвят, който би се вписал добре във всяка една кухня. Препоръчваме го на средно големи семейства, заради неговия оптимален капацитет, високата му енергийна ефективност и неговите функции, които ще ви улеснят максимално в ежедневието ви.

LG GBB61PZHMN

LG GBB61PZHMN (Сребрист)

Хладилник с фризер LG GBB61PZHMN, 341 л, Клас E, No Frost, WiFi, H 186 см, Сребрист