Ревю на кафеавтомат Saeco Lirika Blk, 1850W, 15 bar, 4 напитки, Керамична мелачка, Черен


Saeco Lirika Blk е идеалният кафеавтомат за вас, ако искате всяка сутрин да се наслаждавате на перфектно кафе в офиса или у дома. Освен това в момента този кафеавтомат на Gaggia а е един от най-изгодните предложения сред кафеавтоматите, което заслужава вашето внимание.

Saeco Lirika Blk

Saeco Lirika Blk (Черна)

Кафеавтомат Saeco Lirika Blk, 1850W, 15 bar, 4 напитки, Керамична мелачка, Черен

Това е кафеавтомат проектиран специално за тези потребители, който не желаят да правят компромиси между качество, ефективност и надеждност.

Lirika Blk представя простотата, компактността и производителността на машина, чиято идеална среда е вашият дом или офис.

Lirika Blk представя перфектното ноу-хау на Saeco във висококачествена компактна форма с размери (Ш х Д х В в см) 21.5 x 42.9 x 37 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят с детайли от неръждаема стомана, който го кара да изглежда много по-скъп от колкото е.

Контролният панел е снабден с удобни бутони и дисплей матричен дисплей, който изпраща ясни съобщения с икони и цветове.

Широкият му дисплей, показващ интуитивни икони и текстови съобщения ви позволява да избере кратко или дълго кафе, топла вода за чай или пара.

Освен това машината винаги показва лента за напредъка за текущата дейност, така че да сте наясно със състоянието на задачата.

Saeco Lirika Blk ви позволява да се насладите на перфектно еспресо от прясно смлени зърна само с едно докосване и за няколко секунди.

Този кафеавтомат е снабден с тиха автоматична кафемелачка, изработена от неръждаема стомана, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка и смилаща до няколко степени.

Виж още ревю на кафеавтомат Gaggia Magenta Plus

Технически спецификации на кафеавтомат Saeco Lirika Blk

Машината е снабдена с метална подвижна тава, за да може да се почиства много по-лесно.

Резервоарът за вода има капацитет от 2.2 литър, а капацитет контейнер за зърна 500 г., които са подходящи за приготвяне на няколко чаши кафе.

За да спестите време, машината може да приготвя и по 2 чаши едновременно.

Моделът Magenta Plus има високата мощност от 1850 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Функцията за автоматично изключване позволява пестенето на енергия. Така, ако за 20 минути машината не бъде използвана, то тя ще спре автоматично.

Това спестява значително количество енергия. В същото време се предлага специална система против капене, така че тавата остава чиста и не е необходимо да почиствате пространството под дюзите.

Нагревателят е от висококачествена неръждаема стомана и е високо устойчив във времето.

Уредът може да приготвя еспресо и капучино, както и почти всички други видове кафе. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Захранващият кабел е с дължина от 1 метър и е достатъчно дълъг, за да позволи лесно инсталиране навсякъде.

Машината разполага с програма за отстраняване на котления камък, почистване и измиване.

Нашето мнение за продукта

Инвестицията в този кафеавтомат Gaggia е много добра в дългосрочен план, особено защото можете да имате любимото си кафе по всяко време, без да се налага да го купувате отвън и да правите компромис с качеството. Saeco Lirika Blk ви предлага възможността да се сдобиете с елегантна, надеждна и достъпна автоматична кафе машина. Lirika Blk представя простотата, компактността и производителността на машина, чиято идеална среда е вашият дом или офис, при това сега на супер цена!

Saeco Lirika Blk

Saeco Lirika Blk (Черна)

Кафеавтомат Saeco Lirika Blk, 1850W, 15 bar, 4 напитки, Керамична мелачка, Черен

Подобни продукти:

Saeco Lirika Plus

Saeco Lirika Plus (Сребрист)

Кафеавтомат Saeco Lirika Plus, 1850W, 15 bar, Керамична мелачка, Сребрист

Saeco Lirika One Touch Cappuccino

Saeco Lirika One Touch Cappuccino (Сребрист)

Кафеавтомат Saeco Lirika One Touch Cappuccino, 1850W, 15 bar, Сребрист