Ревю на кафеавтомат Philips EP3221/40


Philips EP3221/40 е перфектния избор за вас, ако търсите кафеавтомат, който е снабдена с всички необходими функции, от които се нуждаете, за да получите перфектната напитка с кафе. 

Philips EP3221/40

Philips EP3221/40 (Черен)

Кафеавтомат Philips EP3221/40, 15 bar, 1500 W, Система за разпенване на мляко, Филтър AquaClean, Керамични мелачки, Сензорен екран

Основни характеристики

След като разопаковате машината за пръв път освен нея ще намерите воден филтър с включен тестер за твърдостта на водата, ръководство и лъжичка за кафе. 

Моделът има стандартни размери (Ш х Д х В в см) 24.6 x 37.1 x 43.3 и би паснал добре на всеки един плот, стига да имате място за него.

Освен това се отличава със стилния си дизайн в черен цвят, който го кара да изглежда много добре във всяка кухня.

Philips EP3221/40

Моделът EP3221/40 има високата мощност от 1500 W и помпа от 15 бара, която осигурява пълно извличане на аромата на кафето.

Това е кафеавтомат, който е лесен и удобен за употреба, благодарение на бутоните с икони и сензорния екран чрез които контролирате машината.

Чрез него може да приготвите еспресо, лунго, двойно кафе, кафе тип американо или да получите чаша гореща вода с натискане на бутон.

Също така може да регулирате вкуса на кафето, като дори може да определяте температурата на водата. Благодарение на отделението за смляно кафе може лесно да си приготвите и безкофеиново кафе.

Може лесно да настроите любимата ви чаша кафе по ваш вкус. Имате избор измежду 3 степени на сила кафето, между количеството и възможност да регулирате температурата. Контейнерът на зърна има бутон, чрез който задавате размера на смилане на зърната. 

Този кафеавтомат е снабден с автоматична кафемелачка, изработена от 100 % керамика, която се грижи за това да се насладите на възможно най-добрият аромат на тази напитка.

Освен това мелачката е изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.

Резервоарът за вода има капацитет от 1.8 литър и е подходящ за приготвяне на няколко чаши кафе.

Системата Aroma Extract интелигентно постига оптимален баланс между температурата на приготвяне и извличането на аромата, като поддържа температурата на водата между 90 и 98 °C, като същевременно регулира дебита на водната струя, за да можете да се насладите на вкусно кафе.

Уредът може да приготвя лесно капучино, както и почти всички други видове кафе с мляко. Системата за капучино смесва пара, въздух и мляко, осигурявайки кремообразна и вкусна пяна.

Приставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за вашето капучино.

Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.

Поддържането на машината чиста също е лесна работа, с добавен интелигентен филтър за вода, който свежда до минимум образуването на котлен камък и освен това имате лесен достъп до резервоара за вода и кафемелачката.

Патентована иновация – филтърът за вода AquaClean – гарантира, че се възползвате максимално от вашата напълно автоматична кафемашина.

Като сменяте филтъра при известяване от машината, няма нужда да премахвате котлен камък до 5000 чаши, като същевременно качеството на кафето ще е по-добро заради чистата и пречистена вода, с която е направено.

След като AquaClean е монтиран на вашата кафемашина, алармата за известие за премахване на накип автоматично се дезактивира.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно.

Подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изключително лесно изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

За ваше удобство можете да измивате класическата приставка за разпенване на мляко, тавичката за отцеждане и контейнера за мелене на кафе в съдомиялна машина. Това ще спести време и ще осигури хигиенично почистване.

Нашето мнение за продукта

Philips EP3221/40 притежава всички основни функции за приготвянето на перфектната чаша кафе, а съотношението между качество и цена е сред най-добрите. Машината се предлага с рецепти за еспресо, лунго, кафе и американско, програмирани със специални бутони. С всяка рецепта може да регулирате силата и обема и да се приготвяте напитки за двама с едно натискане. Ако търсите кафеавтомат, който прави страхотно кафе, включително и специалитети с млечна пяна и се чисти много лесно то несъмнено това е вашият избор.

Philips EP3221/40

Philips EP3221/40 (Черен)

Кафеавтомат Philips EP3221/40, 15 bar, 1500 W, Система за разпенване на мляко, Филтър AquaClean, Керамични мелачки, Сензорен екран