Ревю на пречиствател за въздух Star-Light APH-2125W


Star-Light APH-2125W е един най-ефективните въздухопречистватели на пазар, с едно от най-добрите съотношения между цена и качество.

Основни характеристики на пречиствател за въздух Star-Light APH-2125W

Въздухът, който дишаме у дома може да съдържа невидими частици, вредни за нашето здраве.

Продължителното излагане на лош въздух може да доведе до отрицателен ефект за вашето здраве и това на вашето семейство.

За това въздухопречиствателя този пречиствател APH-2125W е страхотна инвестиция във вашето здраве.

Въздухопречиствателя е изключително подходящ за хора страдащи от астма и алергии, като в същото време не позволява на вирусите да проникнат в домът ви.

Освен с бактерии и вируси, въздухът в жилището или на работното ви място може да е замърсен с дразнители като полени, прах, тютюнев дим и косми от домашни любимци, които могат да предизвикат дискомфорт и алергични реакции.

В този смисъл моделът е предназначен да ви дари с чист въздух, пречистен от всичко вредно и обогатен с много енергия.

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на този модел пред конкурентните му са:

  • Капацитета на преработка на въздуха му е до 210 м³ за час;
  • Приложение за работа при: до 30 m2;
  • Филтриране на въздуха с филтър на 5 нива на филтрация до 99.9% от всички частици с размери над 0.3 микрона;
  • Ниско ниво на шум е от 33 dB и достига  61 dB;
  • Моделът разполага със светлинни индикатор следящ качеството на въздуха.
  • Модерен DC мотор, който намалява вибрациите на устройството, като по този начин е по-стабилен, по-тих, като същевременно увеличава живота на продукта.
  • Опцията за заключване за деца (Child lock) предотвратява намесата на децата в устройството, като по този начин сте по-спокойни, когато устройството работи и не сте сред малките, за да ги наблюдавате.
  • С помощта на таймера можете да настроите времето за работа на уреда от 1 до 12 часа, в зависимост от нуждата и ситуацията, преди спиране.
  • Режимът за заспиване Sleep mode намалява интензивността на светлината и скоростта, като по този начин намалява шума, което прави възможно работата през нощта.

Освен това уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с качествена гланцирана бяла пластмаса, както и с лесни и интуитивни бутони за управление.

Основни функции

Този пречиствател за въздух Star-light е оборудван с 5 слоен филтър, чиито пет слоя с активен въглен премахват 99,99% от частиците до 2,5 микрометра.

Star-Light APH-2125W

Нивата на филтрация се състоят от предфилтър, който ефективно филтрира прах, коса или големи частици, плаващи във въздуха, като по този начин елиминира възможността за сърбеж при бебета или деца, червени обриви, кихане и пр.

Второ ниво е от HEPA филтър, който често се използват при експерименти и компонент на медицинско оборудване, при поглъщане на вредни частици от тип PM2.5. (микрочастици, прах, анафилактоидни частици)

Трето ниво е активен въглен, който работи чрез процес, наречен адсорбция, чрез който замърсените частици въздух се улавят в порестата структура на въглеродните слоеве, като по този начин подобряват процеса на пречистване на въздуха. По този метод се премахват миризми като: от животни, бои, цигарен дим и пр.

Четвърто ниво е Cold Catalyst филтрация, която има повишена ефективност при дезинфекция и елиминиране на патогенни бактерии. В същото време този метод елиминира: формалдехид, замърсяване с бои или миризма на цигарен дим.

Пето ниво е филтрация с отрицателни йони, който е електронен и се състои от генериране на отрицателни йони.

Може да намерите резервен комплект Филтър за пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W тук

По този начин отрицателно заредените йони се присъединяват към кислородните частици и водните молекули във въздуха, което води до образуването на отрицателни йони, които влизат в белите дробове, стимулирайки целия метаболизъм.

Последните намаляват дразненето, повишават апетита, носейки със себе си общо добро състояние на цялото тяло.

С натискането на един бутон можете да започнете електрическия процес на йонизиране на въздуха. По този начин ще получите въздух, богат на отрицателни йони, което помага за подобряване на имунната система или кръвообращението.

Това ви позволява да наблюдавате качеството на въздуха на вашия дом много по – удобно и лесно.

Моделът е подобрен изцяло в посока намаляване на шума. Звукът в режим на заспиване е почти незабележим.

Пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W, 210 m3/h, 5 нива на филтрация, Индикатор качество на въздух, Таймер, Режим Auto, Бял

Може да управлявате уреда чрез специално дистанционно идващо в комплекта.

 

Размери и тегло

Уредът тежи 4.5 кг, което го прави лесен за пренасяне и има следните размери (В х Ш х Д в см ): 51 х 33 х 17.

Нашето мнение за продукта

Доказано е, че продължителното излагане на лош въздух може да повлияе негативно на здравето на човека. Този уред ще ви помогне да внесете необходимата свежест и уют във вашият дом като предпази здравето ви и това на вашето семейство, чрез поддържане на оптималната стойност на чист въздух във вашият дом.