Ревю на пречиствател за въздух Star-Light APH-2125W


Star-Light APH-2125W е пречиствател на въздух, който се предлага на много изгодна цена. Той има способността значително да подобри нивото на качеството на въздуха, премахвайки вредните частици от въздуха, които биха могли да застрашат вашето здраве.

Star-Light APH-2125W

Star-Light APH-2125W (Бял)

Пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W, 210 m3/h, 5 нива на филтрация, Индикатор качество на въздух, Таймер, Режим Auto, Бял

 

Този пречиствател на въздух Star-Light е снабден с модерен дизайн с бял пластмасов корпус и би се вписал идеално във всеки дом. Той има вграден вентилатор, който генерира въздушен поток в няколко посоки, като успява ефективно да пречисти целия въздух във всяка стаята, където е поставен.

Той е снабден с цифров контролен панел в горната част на устройството и има сензорен бутон за включване и изключване на пречиствателя и сензорни бутони, с които може да управлявате всички функции. Може да зададете режима на работа и скоростта на вентилатора в три различни скорости.

С автоматичния режим на работа устройството може да анализира качеството на въздуха, като автоматично регулира параметри на уреда за максимална ефективност.

Таймерът ви позволява да програмирате продължителността на работа на уреда от 1 до 12 часа. Функцията за заключване за деца ви позволява да деактивирате контролния панел, така че малките да не могат да изключат устройството.

Въздухопречиствателя е изключително подходящ за хора страдащи от астма и алергии, като в същото време не позволява на вирусите да проникнат в домът ви.

Освен с бактерии и вируси, въздухът в жилището или на работното ви място може да е замърсен с дразнители като полени, прах, тютюнев дим и косми от домашни любимци, които могат да предизвикат дискомфорт и алергични реакции.

В този смисъл моделът е предназначен да ви дари с чист въздух, пречистен от всичко вредно и обогатен с много енергия.

Основни предимства

Факторите, които дават предимство на този модел пред конкурентните му са:

  • Капацитета на преработка на въздуха му е до 210 м³ за час;
  • Приложение за работа при: до 30 m2;
  • Филтриране на въздуха с филтър на 5 нива на филтрация до 99.9% от всички частици с размери над 0.3 микрона;
  • Ниско ниво на шум е от 33 dB и достига  61 dB;
  • Моделът разполага със светлинни индикатор следящ качеството на въздуха.
  • Модерен DC мотор, който намалява вибрациите на устройството, като по този начин е по-стабилен, по-тих, като същевременно увеличава живота на продукта.
  • Опцията за заключване за деца (Child lock) предотвратява намесата на децата в устройството, като по този начин сте по-спокойни, когато устройството работи и не сте сред малките, за да ги наблюдавате.
  • С помощта на таймера можете да настроите времето за работа на уреда от 1 до 12 часа, в зависимост от нуждата и ситуацията, преди спиране.
  • Режимът за заспиване Sleep mode намалява интензивността на светлината и скоростта, като по този начин намалява шума, което прави възможно работата през нощта.

Освен това уреда е естетически приятен на вид, като е снабден с качествена гланцирана бяла пластмаса, както и с лесни и интуитивни бутони за управление.

Основни функции

С помощта на този пречиствател Star-Light въздухът се вентилира с дебит от 50 до 210 м3/ч. В същото време, той интегрира високопроизводителна филтрационна система.

Той е оборудван с 5 слоен филтър, чиито пет слоя с активен въглен премахват 99,99% от частиците до 2,5 микрометра.

Star-Light APH-2125W

Нивата на филтрация се състоят от предфилтър, който ефективно филтрира прах, коса или големи частици, плаващи във въздуха, като по този начин елиминира възможността за сърбеж при бебета или деца, червени обриви, кихане и пр.

Второ ниво е от HEPA филтър, който често се използват при експерименти и компонент на медицинско оборудване, при поглъщане на вредни частици от тип PM2.5. (микрочастици, прах, анафилактоидни частици)

Трето ниво е активен въглен, който работи чрез процес, наречен адсорбция, чрез който замърсените частици въздух се улавят в порестата структура на въглеродните слоеве, като по този начин подобряват процеса на пречистване на въздуха. По този метод се премахват миризми като: от животни, бои, цигарен дим и пр.

Четвърто ниво е Cold Catalyst филтрация, която има повишена ефективност при дезинфекция и елиминиране на патогенни бактерии. В същото време този метод елиминира: формалдехид, замърсяване с бои или миризма на цигарен дим.

Пето ниво е филтрация с отрицателни йони, който е електронен и се състои от генериране на отрицателни йони.

Star-Light FAPH-2125

Star-Light FAPH-2125

Комплект филтър Star-Light FAPH-2125 за пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W

 

По този начин отрицателно заредените йони се присъединяват към кислородните частици и водните молекули във въздуха, което води до образуването на отрицателни йони, които влизат в белите дробове, стимулирайки целия метаболизъм.

Последните намаляват дразненето, повишават апетита, носейки със себе си общо добро състояние на цялото тяло.

С натискането на един бутон можете да започнете електрическия процес на йонизиране на въздуха. По този начин ще получите въздух, богат на отрицателни йони, което помага за подобряване на имунната система или кръвообращението.

Това ви позволява да наблюдавате качеството на въздуха на вашия дом много по – удобно и лесно.

Благодарение на вградените сензори, устройството показва в реално време нивото на качество на въздуха с помощта на светодиоди. Червеният светодиод сигнализира за ниско ниво на качество на въздуха.

Моделът е подобрен изцяло в посока намаляване на шума. Звукът в режим на заспиване е почти незабележим.                     

При най-ниското ниво на мощност в режим на сън шумът е едва 35 dB, а при най-мощният режим са измерени 61 dB.

По отношение на разхода на енергия, устройството консумира минимална енергия от 5 до 40 W/h само с пречистващата си функция и от 5 до максимум 45 W/h с йонизиращата си функция. Подходящ е за затворени пространства от минимум 6 кв.м до максимум 30 кв.м. 

Пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W, 210 m3/h, 5 нива на филтрация, Индикатор качество на въздух, Таймер, Режим Auto, Бял

Може да управлявате уреда чрез специално дистанционно идващо в комплекта.

Размери и тегло

Уредът тежи 4.5 кг, което го прави лесен за пренасяне и има следните размери (В х Ш х Д в см ): 51 х 33 х 17.

Нашето мнение за продукта

Този пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W е много полезно устройство за всеки дом, представляващ много добра сделка от към цена. Клиентите, които го използват са на мнение, че той се справя ефективно, че е доста тих особено в режим на сън, без да им пречи по време на сън, докато устройството работи. Той е идеален за спални или по-малки стаи, не заема много място и е лесен за настройка. Препоръчваме го, ако желаете да поддържате оптималната стойност на чистота на въздух във вашият дом, при това с уред с много добро съотношението между цена и качество.

Star-Light APH-2125W

Star-Light APH-2125W (Бял)

Пречиствател на въздух Star-Light APH-2125W, 210 m3/h, 5 нива на филтрация, Индикатор качество на въздух, Таймер, Режим Auto, Бял