Ревю на сушилня Whirlpool Supreme Care STU92XEU


Whirlpool Supreme Care STU92XEU е перфектния избор за вас, ако търсите качествена и икономична сушилня с термопомпа от доказан производител, при това на отлична цена.

Whirlpool Supreme Care STU92XEU

Whirlpool Supreme Care STU92XEU

Сушилня Whirlpool Supreme Care STU92XEU, Термопомпа, 9 кг, Клас A++, Инверторен мотор, 6th Sense, Display digital, Бяла

 

Тази сушилня е с капацитет на сушене 9 кг и е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок, като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци. Уредът е напълно достатъчен за да задоволи нуждите на едно четиричленно семейство.

С помощта на зададените специални програми, сушилнята е способна да третира дори и най-деликатните дрехи за перфектна грижи за тъканите.

Специалните сензори позволяват сушилнята за дрехи да измерва остатъчната влага в дрехите и автоматично спира, когато достигне съответното ниво.

Уредът има следните размери: 84.9 см височина, 59.5 см ширина и 65.6 см дълбочина, което я прави сравнително лесна за позициониране дори и в по- малки помещения.

Управление

Whirlpool Supreme Care STU92XEU

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван с LCD дисплей с електронно управление чрез бутони с възможност за регулиране на следните функции:

  • Регулиране на функция отложен старт от 1 до 24 часа;
  • Информация за оставащото време на зададения цикъл;
  • Информация и контрол на фазите на сушене;
  • Индикатор за прогреса;
  • Индикатор за пълен резервоар;
  • Индикатор за оставащо време.

Основни функции

FreshCare+ технологията ви предоставя сушене, което е адаптирано към вашите нужди. Технологията ще запази свежестта на вашите дрехи до 6 часа след края на всяка програмата.

Перфектната комбинация от интелигентен контрол на температурата и деликатно центрофугиране предотвратява разпространяването на основните източници на неприятни миризми вътре в сушилнята, а вие имате възможност да извадите дрехите от сушилнята, когато ви е удобно.

Инверторения мотор, с който е снабдена сушилнята ѝ осигурява по-дълъг живот, по-безопасна работа и икономия на енергия.

Тази сушилня е изключително тиха, като не би ви безпокоил дори и през нощта.

Самопочистващ се филтър, който ви спестява време. Системата за рециркулация използва кондензираната вода, събрана в уреда, за да почиства долния филтър на сушилнята.

Филтърът на вратата е единственият, достъпен за вас, докато долният ще се почиства автоматично от машината, което улеснява работата по поддръжка.

Термопомпата осигурява ефикасно изсушаване на вашите дрехи при това с по-малки сметки за ток.  Благодарение на технологията с термопомпа, сушилня FTM229X2WSY изсушава дрехите ви на по-ниска температура, като по този начин намалява потреблението на енергия с до 50%.

SoftMove™ ще се погрижи за всички ваши тъкани при всеки етап от сушенето. Специалните движения на барабана, разработени за всяка програма, гарантират перфектна защита на любимите ви дънки, спално бельо или деликатни копринени блузи.

Програми

Сушилнята разполага с 14 програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

С опция „лесно гладене” може да отделете повече време за истински важните моменти в живота. Тя намалява намачкването на вашите дрехи, когато не е възможно да извадите прането незабавно след края на програмата.

За да намали образуването на гънките, сушилнята извършва специални внимателни движения на барабана на фиксирани интервали след края на програмата. Опцията е активна приблизително 12 часа след края на програмата. Така гладенето ще бъде много по-лесно, а дългите часове, прекарани с ютията, ще останат в миналото.

Програмата Woolmark Blue ще запази красота на всички ваши вълнени дрехи..

Енергийна ефективност

Сушилня Whirlpool Supreme Care STU92XEU, Термопомпа, 9 кг, Клас A++, Инверторен мотор, 6th Sense, Display digital, Бяла

Тази сушилня Whirlpool има енергийна ефективност клас A++ и ще ви спести пари със своето ниско потребление на ресурси със средна консумация на енергия при стандартна програма 2.07 kWh, а за година е 258 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е страхотна сушилня, в момента предлагаща се на отлична цена. Препоръчваме ви модела, защото той е изключителни икономичен, заради своята термопомпа и освен това разполага с всички основни функции и програми, сред които и впечатляващата FreshCare+ технология. Това е страхотен уред за всеки, който иска да забрави за досадното простиране, особено през зимата и желае да извади своите дрехи сухи и готови за гардероба.

Whirlpool Supreme Care STU92XEU

Whirlpool Supreme Care STU92XEU

Сушилня Whirlpool Supreme Care STU92XEU, Термопомпа, 9 кг, Клас A++, Инверторен мотор, 6th Sense, Display digital, Бяла