Ревю на робот прахосмукачка Xiaomi VIOMI Robot S9


Xiaomi VIOMI Robot S9 е нов модел робот прахосмукачка, коѝто идва с най-новата функция резервоар за прах с капацитет от 3 литра, която ви спестява време от често почистване, а освен това идва със 7 програми, които ще ви предоставят перфектни опции за почистване на вашият дом, при това на супер достъпна цена.

Xiaomi VIOMI Robot S9

Xiaomi VIOMI Robot S9 (Бял)

Робот прахосмукачка Xiaomi VIOMI Robot S9, Резервоар за прах 3л, 7 програми, Бял

Xiaomi VIOMI Robot S9

Xiaomi VIOMI Robot S9 (Черен)

Робот прахосмукачка Xiaomi VIOMI Robot S9, Резервоар за прах 3л, 7 програми, Черен

Марката VIOMI е подбрант на известната китайска компания Xiaomi, която се превърна в една от най-успешните марки за производство на прахосмукачки за роботи на световния пазар.

VIOMI Robot S9 е нов модел, който разчита отново да спечели доверието на почитателите на марката и на тези, който тепърва ще се запознаят с тази технология.

Моделът се предлага в два цвята бял със златисти нюанса и черен със сини нюанса, като дизайнът на резервоарът за прах е в същия цвят на роботът и който предлага автономност до до един месец на уреда при почистване на вашето жилище или офиси.

Използваните материали са качествени, а конструкцията е много стабилна и здрава, което е присъщо за марката.

S9 разполага с 2 бутона за управление, които позволяват използването на робота без приложението Mi Home.

Ако случайно забравите да изпразните контейнера, няма проблем! Контейнерът е оборудван със сензор, който ви предупреждава, когато той е пълен.

В горната част на контейнера за събиране на отпадъка е и аксесоарът за почистване на косми, удобно разположен за използване, когато е необходимо.

Роботът се задвижва от две моторизирани колела със имат много добро сцепление, независимо от покритата повърхност.

 Xiaomi VIOMI Robot S9

Височината на робота е само 9.8 см, което означава, ще може да минава под всяка по-висока мебел. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 20 мм не представляват проблем за Robot S9 . Той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Технически спецификации

Това е интелигентно устройство за почистване на дома, което ви помага да съставите карта на всяко едно помещение от вашият дом.

Но сигурно се чудите как това е възможно? Чрез лазерната навигационна система LDS 2.0, която генерира точни карти на къщата и локализира препятствия, осигурявайки високоефективно почистване на всяка зона или стая, която зададете.

Xiaomi VIOMI Robot S9

Висока всмукателна мощност е една от основните характеристики, които са важни при избора на робот прахосмукачка. Тук моделът отново демонстрира отлично показатели със своята невероятна мощност от 2700 Pa.

Добавено към HEPA филтър, който отделя мръсотията, V-образната странична четка и кръглата четка в централната част, правят този нов модел прахосмукачка Xiaomi способна да засмуче от микроскопични частици до по-големи тела, като прах и мръсотия, а дори и космите на нашия домашен любимец, като отлично се справя към различни нива на замърсяване.

Резервоар за вода от 250 мл предоставя така желаното от всички 2 в 1 почистване. Както вече споменахме, VIOMI S9 прахосмукачка за сухо и мокро почистване, благодарение на електрически резервоар за вода с капацитет 250 мл.

Xiaomi VIOMI Robot S9

Фактът, че е електрически, осигурява контрол на скоростта на изхода на водата, което прави струята еднородна и подът е перфектно почистен. Освен това ще имате три нива намокряне с вода, за да приспособите уредът към това, от което се нуждаете, като предлага дори и режим на почистване Y, който имитира режима на човешко почистване.

Батерията е с голям от капацитет 5200 mAh, който осигурява автономност от около 180 минути* с едно зареждане. Следователно прахосмукачката Robot S9 е идеална за големи къщи (250 – 320 м2) или апартаменти с много стаи.

Разбира се времето за автономност зависи от определени параметри, като например количеството мръсотия, вида на повърхността или необходимата мощност на засмукване.

Роботът е оборудван с множество сензори за безопасно почистване и технология против падане, той открива и анализира всяко едно препятствие и изключва възможността от инциденти.

Както вече споменахме, Xiaomi VIOMI S9 автоматично картографира и ограничава различните стаи посредством автоматично разпознаване на вашия дом.

Може да разглеждате и редактирате свободно картата от мобилния си телефон, като просто отворите приложението Mi Home чрез което имате пълен контрол с няколко клика.

Интелигентна станция за събиране на прах е една от най-големите предимства на този робот прахосмукачка, като включва и прахоуловител за автоматично изпразване на съдържанието на резервоара на VIOMI S9, оставяйки го винаги готов за работа след всяко зареждане, дори да сме далеч от дома за няколко дни.

Тази автоматична смукателна станция събира мръсотията в 3-литрова торба, която много лесно се изпразва, без да се налага да докосвате нито една прашинка.

След като чантата се напълни и трябва да се изпразни, ще получите сигнал чрез приложението Mi Home!

Xiaomi VIOMI Robot S9

Нашето мнение за продукта

VIOMI S9 ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие. VIOMI Robot S9 е отлична алтернатива за хора, които търсят интелигентен робот прахосмукачка, който да почиства домовете ефективно и с лекота. Спрете да губите свободното си време за почистване и открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши работата вместо за вас.

Xiaomi VIOMI Robot S9

Xiaomi VIOMI Robot S9 (Бял)

Робот прахосмукачка Xiaomi VIOMI Robot S9, Резервоар за прах 3л, 7 програми, Бял

Xiaomi VIOMI Robot S9

Xiaomi VIOMI Robot S9 (Черен)

Робот прахосмукачка Xiaomi VIOMI Robot S9, Резервоар за прах 3л, 7 програми, Черен