Ревю на робот прахосмукачка 360 S7 Pro


Роботът прахосмукачка 360 S7 Pro е добро попадение в света на интелигентните почистващи устройства. С отлична производителност, множество функции и страхотна цена, то той се нарежда сред най-добрите предложения на пазара.

360 S7 Pro

360 S7 Pro (Черен)

Робот прахосмукачка 360 S7 Pro , Моп, WiFi, Навигация с лазер LSD, Виртуална бариера, Сензор против падане, Google Assistant & Alexa, 30W, Батерия Li-ion, 3200mAh, Зареждане 150-180 мин

 

Основни характеристики

Има три вида робот прахосмукачки: бюджетни, умни и брилянтни. Бюджетните са тези, който почти всеки може да си позволи, но като цяло работят хаотично и работата им не е толкова забележителна.

Брилянтните прахосмукачки като Roborock S6 MaxV се движат изключително пъргаво около всяко препятствие и почистват всеки сантиметър от домът ви. Някой от тях като VIOMI Robot S9 изпразнят собствените си кошчета – но цената, която трябва да платите за тях понякога е прекалено скъпа

Тук идва и средния вариант на интелигентните робот прахосмукачки като 360 S7 Pro, която знае къде отива, къде е била и къде не е разрешено да ходи, благодарение на модерната си навигация с лазер LSD.

Моделът S7 Pro е по-достъпният модел на китайския производител и предлага сухо и мокро почистване, по-добро картографиране и разширен капацитет на батерията капацитет на батерията с цел да се пребори за парче от делът основния си конкурент в лицето на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO.

Роботът прахосмукачката 360 S7 Pro почиства в 5 лесни стъпки само с едно докосване на вашият телефон:

  • почиства всякакъв вид повърхност в пода на домът ви;
  • избърсва и отстранява всички пресни следи от мръсотия или отпечатъци по пода;
  • изсмуква до 99% от алергените от паднали зърнени култури на пода и дори най-фините прахови частици;
  • филтрира въздух в помещението, благодарение на своя ефикасен HEPA филтър;
  • работно време 120 минути в стандартен режим
  • избърсва всички видове подове с изключение килимите.

360 S7 Pro

Роботът покрива до 300 m² за една сесия, има всмукваща мощност 2200 Pa, съвместим е с Amazon Alexa и Google Assistant, така че можете да я управлявате чрез глас.

Освен това е изключително тих, а нивото му на шума не надвишава 60 dB по време на работа.

Всички тези атрибути, заедно с LDS лазерния сензор + алгоритми за планиране на SLAM, правят робот-прахосмукачката 360 S7 Pro един от разумните избори , който не може да липсва в съвременния дом.

Сензорите против сблъсък предотвратяват удрянето в мебели и в същото време позволяват на робот-прахосмукачката 360 S7 PRO да преминава над предмети с максимална височина 2 см , като не и позволява да отиде в тесни пространства.

Други сензори помагат на робота да засмуква до ръба на стените и около ъглите.

Капацитетът на контейнера за прах е 580 мл, а резервоарът за вода е 170 мл, като и двете са разположени под капак върху прахосмукачката и са лесно достъпни.

Роботът се задвижва от две моторизирани колела, които имат много добро сцепление, независимо от покритата повърхност.

Височината на робота е само 10 см, което  означава, ще може да минава под всяка по-висока мебел. Перфектен е за почистване под дивани, легла и гардероби.

Прагове на врати и килими с височина до 2 см не представляват проблем за 360 S7 Pro – той минава лесно през и над тях и ги почиства.

Основни функции

360 S7 Pro

Той разполага с 4 нива на мощност на засмукване, които може да регулирате в зависимост от степента на замърсеност на помещението:

  • 600 Ра в режим Silent;
  • 1200 Pa в автоматичен режим;
  • 1500 Pa в режим на захранване;
  • 2200 Pa в режим Max.

Управление на системата за картографиране с опцията Management Multi Floor създава и съхранява карта за всеки етаж в къщата.

Можете да зададете виртуални граници или забранени зони за робот-прахосмукачка 360 S7 Pro. По този начин, когато робот-прахосмукачката е активирала функцията за пране, тя няма да влиза в местата, където има килими и когато му бъде позволено да почиства зоните с килими, мощността на засмукване ще се увеличи автоматично.

Робота прахосмукачка 360 S7 Pro ще почисти дома ви както и когато пожелаете. Може да дадете приоритет на стаите или да зададете точен час за почистване на определена зона.

Всичко това се случва толкова лесно, като може да управлявате робот-прахосмукачката от вашия смартфон от всяко място, дори когато не сте у дома.

Чрез мобилното приложение с едно докосване можете да определите кога и колко често роботът прахосмукачката да почиства къщата или само в една стая.

Можете също така да проверите маршрута и за почистване или, ако желаете, можете да промените мощността на засмукване.

Приложението „360 Robot“ предлага много други полезни функции, които ще улеснят живота ви. Например имате възможност да запазите едновременно повече карти в приложението, особено ако имате къща с няколко стаи или етажа.

Може да настроите прахосмукачката да почиства само определени стаи – спалня, кухня или баня или да зададете зона, в която робот-прахосмукачката 360 S7 Pro няма право да влиза.

Когато батерията се изтощи, роботът ще се отправи за автоматично презареждане. След пълното му зареждане, той ще продължи незавършената задача за почистване.

Но все пак имайте предвид това, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Нашето мнение за продукта

360 S7 Pro е един от впечатляващите робот-прахосмукачки в средния ценови клас, който е оборудван с всички най-важни функции, за да сте сигурни, че домът ви ще бъде винаги чист. Той разполага с функции на картографиране, функции срещу сблъсък и заплитане в кабели и виртуални граници. Освен това той може да работи близо два часа, без да запълни големият си контейнер, освен това може да се презарежда и да продължи, което го прави идеален за големи къщи. Приложението е интуитивно, а освен това може да разчитате и на гласови команди чрез Google Assistant & Alexa. Нашето мнение е, че този робот е подходящ за всеки, който не търси най-модерният робот, но очаква той да върши перфектна работа.

360 S7 Pro

360 S7 Pro (Черен)

Робот прахосмукачка 360 S7 Pro , Моп, WiFi, Навигация с лазер LSD, Виртуална бариера, Сензор против падане, Google Assistant & Alexa, 30W, Батерия Li-ion, 3200mAh, Зареждане 150-180 мин